Η αμύθητη περιουσία του θρυλικού συνθέτη Stephen Sondheim

Ο 91χρονος δημιουργός πασίγνωστων μιούζικαλ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο.

Γράφει: Esquire Editors 25 Ιανουαρίου 2022

Το όνομα του Stephen Sondheim συνδέθηκε άρρηκτα με το Broadway, χάρη στα εκατοντάδες τραγούδια και μελωδίες που χάρισε στα γνωστότερα μιούζικαλ όλων των εποχών. Αναμφίβολα, η κληρονομιά που άφησε είναι ανεκτίμητης αξίας, ενώ η πραγματική περιουσία του εξίσου μυθική. 

Οι κληρονόμοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος συνθέτης άφησε πίσω του ακίνητα αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα περάσουν στα χέρια του συζύγου του, διάφορων φιλανθρωπικών οργανώσεων αλλά και αρκετών φίλων του. 

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, ο συνθέτης των "West Side Story", "Sweeney Todd", "Into the Woods" και πολλών άλλων, είχε στην κατοχή του ακίνητη περιουσία που άγγιζε το προαναφερθέν ποσό, η οποία συμπεριλήφθηκε στην διαθήκη που είχε υπογράψει το 2017. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης