Η Britney Spears απέβαλε, οι fans δεν καταλαβαίνουν γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

Η μέσω Instagram ανακοίνωση της απώλειας και οι fans που ανησυχούν για την ψυχική της υγεία.

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ Britney Spears, η οποία αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως ήταν έγκυος, ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι απέβαλε, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Η Britney Spears απέβαλε, οι fans δεν καταλαβαίνουν γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίεςInstagram @britneyspears

Η ανακοίνωση μέσω Instagram

'Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό-θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια τρομερή στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε να προχωρήσει (η εγκυμοσύνη) προτού κάνουμε την ανακοίνωση, αλλά ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να μοιραστούμε το χαρμόσυνο νέο. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή', έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια, ήδη μητέρα δύο παιδιών, και ο 28χρονος σύντροφός της.

> Διάβασε ακόμα: Oι celebrities που όλοι θέλουν να δουν γυμνούς στο ίντερνετ

Η Britney Spears γνωρίστηκε το 2016 με τον Αμερικανοϊρανό Sam Asghari, μοντέλο και ηθοποιό. Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline.

Οι γυμνές φωτογραφίες που ανησύχησαν κάποιους fans της

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει την ανησυχία κάποιων θαυμαστών της με τις αναρτήσεις της. Είχε δημοσιεύσει μία σειρά από 12 φωτογραφίες στις οποίες ήταν ολόγυμνη. Η τραγουδίστρια, ανάρτησε αρχικά έξι γυμνές φωτογραφίες της, γράφοντας μεταξύ άλλων: 'Γιατί στο καλό φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές'.

> Διάβασε ακόμα: Η Britney Spears γεννήθηκε γυμνή

Κάποιοι θαυμαστές της ωστόσο, δεν φάνηκαν να χαίρονται και εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη 40χρονη ποπ σταρ, ζητώντας να μάθουν γιατί ανάρτησε τις ίδιες εικόνες αρκετές φορές. Άλλοι πάλι θεώρησαν πως έδειχνε υπερβολικά πολλά στους 41 εκατομμύρια followers της.

'Το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια', έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε: 'Είμαι σίγουρος πως η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο'. Άλλος θαυμαστής σχολίασε ότι ο σύζυγός της έπρεπε να έχει παρέμβει για να εμποδίσει τη σταρ και να μην αναρτήσει τις εικόνες: 'Αν ο άντρας σου σε σεβόταν, δεν θα σε άφηνε ποτέ να αναρτήσεις τα μισά από αυτά που κάνει! Άσε λίγο μυστήριο…'.

Από: Thetoc.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος