Κι αν ο πατέρας του Woody Harrelson σκότωσε τον Kennedy;

Μια θεωρία συνωμοσίας με πολλές δόσεις αληθινών γεγονότων.

Γράφει: Esquire Editors 08 Ιουλίου 2022

Ο Woody Harrelson έμεινε γνωστός στην νεότερη ιστορία του κινηματογράφου ως ένας από τους πιο χαρισματικούς δολοφόνους, ενσαρκώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του Μίκι Νοξ στο αστυνομικό δράμα του Oliver Stone "Natural Born Killers" το 1994. Παρά τους ισχυρισμούς πολλών ότι μετέπειτα μαζικά εγκλήματα όπως η σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, έχουν επηρεαστεί σημαντικά από το εν λόγω φιλμ, ο Αμερικανός πρωταγωνιστής έλαμψε ως στυγνός "δολοφόνος" στην μεγάλη οθόνη.

Το έμφυτο ταλέντο του ηθοποιού να υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον μανιακό δολοφόνο, δημιούργησε υποψίες και σχολιασμούς γύρω από το όνομα του. Πολλοί μάλιστα συνέδεσαν την "ιδιότητα" του αυτή με το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν ένας εκ των διασημότερων πληρωμένων εκτελεστών της Αμερικής, του Charles Harrelson. Ο τελευταίος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των δικαστικών αρχών, όσο και του Τύπου καθώς ενεπλάκη στην δολοφονία του ενεργεία ομοσπονδιακού δικαστή των ΗΠΑ, John H. Wood Jr. Μέχρι το 1979, την χρονιά που συνελήφθη και καταδικάστηκε για την δολοφονία του Αμερικάνου δικαστή, ο Charles Harrelson μπαινόβγαινε στη φυλακή για διάφορα άλλα εγκλήματα που είχε διαπράξει, όμως λόγω ελλιπών στοιχείων ή της "καλής διαγωγής" του αποφυλακιζόταν πριν εκτίσει ολοκληρωτικά τις αντίστοιχες ποινές.

Ήταν μια άγρια συνειδητοποίηση

Ο χολιγουντιανός σταρ συνειδητοποίησε για πρώτη φορά την απουσία του πατέρα του από την ζωή της οικογένειας λίγο πριν την εφηβεία, όταν βρισκόταν σε ηλικία 12 ετών. Μάλιστα σε συνέντευξή του στον Guardian ο ηθοποιός χαρακτήρισε "άγρια" την συνειδητοποίηση αυτή, περιγράφοντας την στιγμή που ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση στις ειδήσεις ανέφεραν το όνομα του πατέρα του, συνδέοντας το με μια ακόμα δολοφονία. "Μιλούσαν για τον Charles Harrelson και τη δίκη του για φόνο και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλος Charles Harrelson. Θέλω να πω, αυτός είναι ο πατέρας μου! Ήταν μια άγρια συνειδητοποίηση".

Η δολοφονία, ωστόσο, του ομοσπονδιακού δικαστή, για την οποία όπως έγινε γνωστό πληρώθηκε με περισσότερα από 250 χιλιάδες δολάρια από έναν βαρόνο ναρκωτικών, ήταν ίσως η τέλεια αφορμή να "φορτώσει" το ενεργητικό του με έναν ακόμα φόνο. Αυτή την φορά, γίνεται λόγος για την σοκαριστική δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου, John Fitzerald Kennedy, η οποία στιγμάτισε με μαύρες αποχρώσεις την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αποκάλυψη προέκυψε όταν ο Harrelson, έχοντας λάβει μια γερή δόση ναρκωτικών, βρισκόταν για περισσότερες από έξι ώρες σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές αρχές, υποστηρίζοντας πως δεν διέπραξε τον φόνο του Μεξικανού δικαστή, αλλά την δολοφονία του Kennedy το 1963.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος