Ο Chris Rock έχει κάτι να πει για τη συγγνώμη του Will Smith

Ο Chris Rock μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα μετά την 6λεπτη απολογία του Will Smith, όμως φαίνεται ότι έδωσε μερικές πρώτες απαντήσεις σε σόου του στην Ατλάντα.

O Chris Rock έγινε άθελα του το πρόσωπο των φετινών Oscar μετά το χαστούκι που δέχθηκε επί σκηνής από τον Will Smith. Ο 57χρονος κωμικός βρίσκεται στα μέσα μια εξαντλητικής sold out περιοδείας και φυσικά το χαστούκι τον συνοδεύει και θα τον συνοδεύει όπου κι αν βρεθεί. 

Πέρασαν λίγα 24ωρα από όταν ο Will Smith τοποθετήθηκε δημόσια σε μια εξάλεπτη εξομολόγηση για το συμβάν και από ότι φαίνεται ο Rock είχε ήδη δώσει την απάντησή του, χωρίς να το ξέρουμε. 

"Ήμουν θολωμένος μέχρι εκείνο το σημείο", δήλωσε ο Smith για το περιστατικό. "Είναι όλα θολά. Επικοινώνησα με τον Chris και το μήνυμα που ήρθε πίσω είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει, και όταν είναι έτοιμος θα επικοινωνήσει. Οπότε θα σου πω, Chris, ότι σου ζητώ συγγνώμη". Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Will Smith για το περιστατικό.

> Διάβασε ακόμη: Το προφητικό όραμα του Will Smith πριν από το οσκαρικό χαστούκι

Λοιπόν, εκείνο το βράδυ, ο Rock εμφανίστηκε στο Fox Theatre της Ατλάντα, όπου δεν απάντησε άμεσα, αλλά σίγουρα φάνηκε να έχει κάτι να πει γι' αυτό. "Αν όλοι ισχυρίζονται ότι είναι θύματα, τότε κανείς δεν θα ακούσει τα πραγματικά θύματα. Ακόμα και εμένα που με χαστούκισε ο Suge Smith", αστειεύτηκε ο Rock. 

Ποιος είναι ο Suge με τον οποίο παρομοίασε τον Will Smith;

O Suge είναι ο Marion "Suge" Knight, συνιδρυτής της Death Row Records, ο οποίος αυτή τη στιγμή εκτίει 28 χρόνια στη φυλακή, καθώς πέρα από όλα τα άλλα θεωρείται και ο ενορχηστρωτής της δολοφονίας του Notorious BIG. 

"Πήγα στη δουλειά μου την επόμενη μέρα, πήρα τα παιδιά". Ο Rock, ως συνήθως, έχει δίκιο. Θα έπρεπε πραγματικά η προσοχή μας να στραφεί στο κανάλι του Smith στο YouTube, όπου ασχολείται με μια διαμάχη που συνέβη πριν από τόσο καιρό; Λοιπόν, αυτό ακριβώς λέει ο Rock - οι άνθρωποι ενδιαφέρονται, πιθανώς υπερβολικά και σίγουρα εις βάρος πολύ πιο σοβαρών θεμάτων στον κόσμο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου