Πούρα με τη σφραγίδα των Metallica

Το M81 ή αλλιώς το πούρο των Metallica είναι "σκοτεινό, τολμηρό, πλούσιο και ισχυρό με σαγηνευτικές νότες εσπρέσο και μαύρης σοκολάτας".

Τα μπαστούνια με την υπογραφή του Lars Ulrich δεν είναι πλέον τα μόνα αντικείμενα που μπορούν να αγοράσουν οι φίλοι της μπάντας με την επωνυμία. Η μάρκα αμερικανικού ουίσκι Blackened, που ανήκει στο διάσημο συγκρότημα, λανσάρει ένα πούρο με την ονομασία M81, με το όνομα να αποτελεί προφανή φόρο τιμής στην ίδρυση των Metallica το 1981.

Ο τραγουδιστής James Hetfield και ο Master Distiller/Blender του Blackened, Rob Dietrich συνεργάστηκαν με τον Jonathan Drew, ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας καπνού Drew Estate, για να δημιουργήσουν τα τσιγάρα με την έγκριση των Metallica. Κατά τη διάρκεια δύο ετών, δείγματα από το χαρτοφυλάκιο της Drew Estate στάλθηκαν στους Hetfield και Dietrich, οι οποίοι έγραψαν ημερολόγιο σχετικά με τις προτιμήσεις τους επιλέγοντας ένα τελικό γευστικό προφίλ.

> Διάβασε ακόμη: O Lemmy ήταν η ματωμένη καρδιά του ροκ

Στη συνέχεια, η Drew Estate δημιούργησε έναν προσαρμοσμένο τριπλό καπνό Maduro αναλόγως. Η αρχή έγινε με ένα παχύ και λιπαρό περιτύλιγμα Maduro που καλλιεργείται στο πλούσιο ηφαιστειακό έδαφος της κοιλάδας San Andres του Μεξικού. Το μείγμα περιλαμβάνει ένα παχύ Connecticut River Valley Broadleaf Maduro binder, καθώς και ένα μείγμα γεμίσματος από καπνά Maduro από τη Νικαράγουα και την Πενσυλβάνια Broadleaf, συμπεριλαμβανομένου του πιο τολμηρού Pennsylvania Broadleaf ligero στο απόθεμα της Drew Estate.

Εκστασιασμένος ο James Hetfield

"Ο φίλος μου, ο Rob Dietrich, και εγώ απολαμβάνουμε συχνά πούρα μαζί και μου σύστησε τον Jonathan από την Drew Estate", δήλωσε ο Hetfield σε δήλωσή του. "Οι τρεις μας συνδεθήκαμε και μοιραστήκαμε ο ένας το όραμα και την ιστορία του άλλου σχετικά με το πού έχουμε βρεθεί, τι μας αρέσει να βλέπουμε, τι είναι σημαντικό για εμάς τώρα, και όλοι μαζί σκεφτήκαμε πώς θα έμοιαζε και θα είχε γεύση ένα πούρο Blackened 'M81'. Λατρεύω το φύλλο Maduro και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που όλοι θα το δοκιμάσουν".

Πούρα με τη σφραγίδα των MetallicaBlackened

Σύμφωνα με την Blackened, το M81 είναι "σκοτεινό, τολμηρό, πλούσιο και ισχυρό με σαγηνευτικές νότες εσπρέσο, δέρματος και μαύρης σοκολάτας". Φυσικά, ο Dietrich πιστεύει ότι αυτό το γευστικό προφίλ συμπληρώνει τέλεια αυτό του ουίσκι Blackened.

"Ο τολμηρός, εξαιρετικά σκούρος καπνός του τριπλού Maduro που ενσαρκώνεται στα Blackened Cigars M81 συνδυάζεται τέλεια με την ποιότητα και το βάθος του γλυκού bourbon και του γήινου μείγματος σίκαλης του Blackened American Whiskey, με το τελείωμα από βαρέλι μπράντι να δένει τόσο τον καπνό όσο και το ουίσκι σε μια απαράμιλλη εμπειρία γεύσης", πρόσθεσε ο Dietrich.

Τα Blackened Cigars "M81" της Drew Estate παρουσιάζονται σε μαύρα κουτιά των 20 τεμαχίων με χάλκινη απόχρωση και κάνουν το ντεμπούτο τους σε τέσσερα μεγέθη: Robusto (5 x 50), Toro (6 x 52), Corona Doble (7 x 50) και Corona (5 x 43). Η διάθεση τους ξεκίνησε από τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει ευρεία κυκλοφορία σε όλα τα καταστήματα λιανικής Drew Estate τον Δεκέμβριο. Οι τιμές κυμαίνονται από 183 έως 207 δολάρια ανά κουτί.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.