Ο σύντροφος της Ana De Armas έχει ελληνική καταγωγή

Όσα γνωρίζουμε για τον Paul Boukadakis, τον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της Ana De Armas.

Γράφει: Esquire Editors 07 Οκτωβρίου 2022

Βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή στην καριέρα της, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε διάσημες παραγωγές στον κινηματογράφο, με την πιο πρόσφατη το "Blonde" να έχει λάβει καλές κριτικές για την εξαιρετική ερμηνεία που παρέδωσε. Ωστόσο, το όνομά της Ana de Armas βρισκόταν στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της σχέση της με τον Ben Affleck, στην οποία έβαλε τέλος η ίδια η Κουβανή ηθοποιός.

Πλέον, είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Paul Boukadakis, γεγονός που επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2021. Οι δυο τους λέγεται πως γνωρίστηκαν καλύτερα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έχοντας τον χρόνο να μάθουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να τους κυνηγούν συνεχώς οι παπαράτσι, από τη στιγμή που τα μαγαζιά εκείνη την περίοδο ήταν κλειστά. 

Τι γνωρίζουμε για τον Paul Boukadakis

Αν και το επίθετό του μαρτυρά ελληνική καταγωγή, ο Boukadakis δηλώνει Αμερικανός από την Οκλαχόμα. Έχοντας αποφοιτήσει από το Bishop Kelley High School, λίγα χρόνια αργότερα ο επιχειρηματίας δημιούργησε το app, Wheel. Μέσω της πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούσαν να στέλνουν βίντεο ο ένας στον άλλο, την οποία αγόρασε το 2017 το Tinder, του οποίου σήμερα είναι στέλεχος. Η γνωριμία με τη de Armas έγινε μέσω ενός κοινού φίλου κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπου το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο μαζί, κυρίως στο σπίτι. 

Τον Ιούνιο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε συνδεθεί μαζί, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Boukadakis είχε γνωρίσει την ηθοποιό στην οικογένειά του. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης