Η πρόβλεψη των Simpsons για το 2023 δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο κυκλοφορεί εκεί έξω

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα πέσουν έξω.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 29 Δεκεμβρίου 2022

Οι Simpsons για περισσότερα από 30 χρόνια έχουν κάνει ένα σωρό από επιτυχημένες προβλέψεις. Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε άρθρα που αφορούν τη σειρά με πρωταγωνιστές τον Χόμερ, τον Μαρτζ, τον Μπαρτ, τη Λίζα και τη Μάγκι να έχουν δίκιο σε πολλά γεγονότα, από πολιτική μέχρι πολέμους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να παίρνουμε στα σοβαρά τις προβλέψεις τους. Ε, για το 2023 τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. 

 

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που πρωτοκυκλοφόρησε στο TikTok με τίτλο "Προβλέψεις των Simpsons για το 2023 που θα σας ανατριχιάσουν" έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Ορίστε γιατί.

Ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας

Οι Simpsons προβλέπουν ότι το 2023 θα μπορούσε να υπάρξει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Σε ένα από τα επεισόδιά τους, ο παρουσιαστής των ειδήσεων ακούγεται να λέει: "Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα έχουν κηρύξει πόλεμο. Μια μαζική πυρηνική επίθεση αναμένεται να πλήξει τις ακτές μας μέσα σε μια ώρα!" Κοινώς, αυτό μας έλειπε τώρα.

Μερικές προφητείες του παρελθόντος

Ψηφοφορία στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σε ένα επεισόδιο του 2008, ο Χόμερ προσπαθεί να ψηφίσει τον Barack Obama στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αλλά ένα ελαττωματικό μηχάνημα αλλάζει την ψήφο του.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ένα εκλογικό μηχάνημα στην Πενσυλβάνια χρειάστηκε να ανακληθεί αφού άλλαξε αρκετές ψήφους από τον Barack Obama στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Mitt Romney.

Donald Trump, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Σε ένα επεισόδιο του 2000, με τίτλο "Ο Μπαρτ στο μέλλον", η εκπομπή πετυχαίνει την απόλυτη πρόβλεψή της σημειώνοντας ότι ο Donald Trump θα γινόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο επεισόδιο, η Λίζα είναι πρόεδρος του αμερικανικού έθνους και την ακούμε να λέει, ενώ βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο, "όπως γνωρίζετε, κληρονομήσαμε ένα μεγάλο χρέος από τον πρόεδρο Trump".

Ο Donald Trump έγινε ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2017.


 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης