Η Cameron Diaz αποσύρεται ξανά από τον κινηματογράφο

Η κατάρρευση στο σετ της νέας της ταινίας και η απόφασή της να αποσυρθεί εκ νέου.

Γράφει: Esquire Editors 23 Μαρτίου 2023

Και ενώ η Cameron Diaz αποφάσισε να κάνει comeback στον κινηματογράφο, ύστερα από 9 χρόνια απουσίας, σε νέα ταινία του Netflix στο πλευρό του Jamie Foxx, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί ξανά. 

Το ατύχημα στο Back in Action

Όπως ανάφερε το δημοσίευμα, ύστερα από τα γυρίσματα του Back in Action η Diaz πρόκειται να απέχει ξανά. Ειδικότερα, πηγές κάνουν λόγο για δυσκολίες στα γυρίσματα, αφού η Diaz ανησυχούσε πολύ για την 3 ετών κόρη της, Raddix. "Αυτά τα back-to-back 10ωρα γυρίσματα ήταν πολλά για εκείνη και μισεί να είναι μακριά από τη Raddix", ανέφερε η ανώνυμη πηγή, επισημαίνοντας ότι η Diaz λατρεύει να είναι μαμά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. 

Και όσο κι αν είχε τη δυνατότητα να βλέπει την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δεν της ήταν αρκετό. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν για τον σύζυγό της και τραγουδιστή, Benji Madden, ο οποίος έχει αναλάβει όλο το βάρος, παρά το γεγονός πως ο ίδιος δηλώνει υποστηρικτικός σε ό,τι αφορά την επιστροφή της στον κινηματογράφο.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Elon Musk, τώρα και κατάσκοπος των ΗΠΑ;

Το μυστηριώδες έργο του Elon Musk και της Space X για την αμερικανική κυβέρνηση κοστίζει δισεκατομμύρια και ενοχλεί -προφανώς- Ρωσία και Κίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης