Τι δουλειά έχει ο Suga των BTS στο NBA;

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα, καθώς αγαπώ το μπάσκετ από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα υπάρξουν περισσότερα με το ΝΒΑ" ανέφερε ο σταρ της K-Pop.

Γράφει: Esquire Editors 07 Απριλίου 2023

Το NBA, ανακοίνωσε ότι το μέλος των BTS, Suga είναι ο νέος πρεσβευτής της. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες το NBA κυκλοφόρησε βίντεο με τον Suga στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, όπου το είδωλο της K-pop αποκαλύπτει ότι "είναι περήφανος που ανακοινώνει ότι έγινε πρεσβευτής του NBA".

Τι ανέφερε ο Suga

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα, καθώς αγαπώ το μπάσκετ από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα υπάρξουν περισσότερα με το ΝΒΑ" αναφέρει στο βίντεο. Το κλιπ περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα με τον Suga σε αγώνες του ΝΒΑ, καθώς και να φωτογραφίζεται με διάφορους παίκτες.

"Η μουσική και το μπάσκετ είναι κοινά πάθη μου από τότε που ήμουν μικρός μου και είναι όνειρο να ορίζομαι πρεσβευτής του NBA" ανέφερε το μέλος των superstar της K-pop σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ. "Είμαι ενθουσιασμένος που θα επισημοποιήσω τη σχέση μου με το ΝΒΑ και ανυπομονώ να μοιραστώ κάποιες συναρπαστικές συνεργασίες που έχω προγραμματίσει με την Ομοσπονδία τους επόμενους μήνες".

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του ΝΒΑ, ο Suga πρόκειται να συμμετάσχει σε πολλές πρωτοβουλίες το υπόλοιπο της σεζόν 2022-2023 του ΝΒΑ και θα παρακολουθήσει αγώνες σε εκδηλώσεις στις ΗΠΑ και την Ασία. Επιπλέον, το NBA πρόκειται επίσης να συνεργαστεί με τον Suga σε ορισμένες από τις επερχόμενες συναυλίες του για την υποστήριξη του ντεμπούτου σόλο άλμπουμ του "D-Day".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα