Ένα ακόμη σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Will Smith

Οι φαντασιώσεις με χαρέμι, τα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ και οι φήμες για τον Duane Martin.

Ήταν 27 Μαρτίου του 2022, όταν ο Will Smith σόκαρε τους πάντες, χαστουκίζοντας τον Chris Rock, στη βραδιά των Όσκαρ. Το σοβαρό παράπτωμά του μπορεί να συγχωρέθηκε σχετικά γρήγορα από τους πιστούς θαυμαστές του, ωστόσο, ο ηθοποιός συνεχίζει να απασχολεί τα μίντια με την προσωπική και συγκεκριμένα, με τη σεξουαλική ζωή του. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Μετά το περιστατικό με το χαστούκι (το οποίο ήταν ένας τρόπος υπεράσπισης της γυναίκας του από το άκομψο αστείο του Rock), ο Smith βρέθηκε να ζητά συγγνώμη από τον συνάδελφό του, με κάθε ευκαιρία, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Μέχρι εδώ καλά. 

Έλα, όμως, που πριν λίγο καιρό η Jada Pinkett Smith, σε συνέντευξή της στο People, αποκάλυψε πως εκείνη και ο Fresh Prince ζούσαν "χωριστές ζωές" πολύ πριν από εκείνη τη νύχτα. Για την ακρίβεια, εδώ και επτά χρόνια, κάνοντας τους πάντες να απορούν για την πράξη του ηθοποιού τη βραδιά των Όσκαρ. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η προσωπική ζωή του Smith βρέθηκε στο επίκεντρο.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο Will, ο Smith είχε αναφερθεί στην περίοδο της ζωής του πριν την Jada, όταν τον είχε απατήσει η πρώτη του σύζυγος, Melanie. "Χρειαζόμουν απεγνωσμένα εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον "ερωτικό πόνο". Περιορίστηκα σε ομοιοπαθητικά γιατροσόφια, όπως ψώνια και συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στην ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο με μία ακόμα γυναίκα πλην της Melanie. Τους επόμενους μήνες όμως, έγινα ύαινα", έγραφε στο βιβλίο.

Η κατάσταση αυτή, ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για εκείνον, αφού κατέληξε να αναπτύσσει ψυχοσωματικά και να παθαίνει ακόμη και αναγούλα, όταν ερχόταν σε οργασμό.

Σε μία ακόμη κρίση ειλικρίνειας, τον περασμένο Ιούνιο, ο Smith είχε δηλώσει ότι φαντασιωνόταν πως εμπλέκεται σε ειδύλλιο με την ηθοποιό Hallie Berry και τη χορεύτρια, Maisty Copeland. "Δεν ξέρω πού το είδα όταν ήμουν έφηβος, αλλά η ιδέα του να ταξιδεύω με 20 γυναίκες που αγαπούσα και που νοιαζόμουν κι αυτές για μένα και όλα αυτά, μου φάνηκε ότι ήταν πραγματικά υπέροχη" είχε πει όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να βγαίνει με διάφορες γυναίκες.

Όσον αφορά τον γάμο του με την Jada, οι δυο τους είχαν μιλήσει ανοιχτά για το δωμάτιο του σεξ στο σπίτι τους, για την αναζήτηση άλλων σεξουαλικών συντρόφων και για την πιο "ελεύθερη" σχέση τους.

Το "τελειωτικό" και πιο πρόσφατο "χτύπημα"

Και εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε ακούσει όλα για το ζευγάρι, "έσκασε" η φήμη πως ο Smith είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον ηθοποιό, Duane Martin.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην φίλος και βοηθός του Smith, Brother Bilaal, βγήκε στο Unwine with Tasha K στο YouTube για να διηγηθεί μια ιστορία όπου φέρεται να έπιασε τον Will Smith να έχει σεξουαλική επαφή με τον συνάδελφο ηθοποιό και παλιό του φίλο Duane Martin. "Ανοίγω την πόρτα στο καμαρίνι του Duane και τότε είναι που βλέπω τον Duane να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Will", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βοηθός του Smith.

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: "Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής", ενώ και η Jada απείλησε τον Brother Bilaal ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μίνι crash test: Ποιο MacBook να αγοράσεις το 2024

Τσεκάραμε τις διαθέσιμες επιλογές laptop της Apple και σου προτείνουμε το καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σου

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.