Στο Λονδίνο μόλις έστησαν ένα τεράστιο άγαλμα του Jeff Goldblum

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο. Και ο άνθρωπος έφτιαξε ένα τεράστιο μνημείο για το Jurassic Park.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιουλίου 2018

Ένας γιγαντιαίος σέξι Jeff Goldblum έκανε την εμφάνισή του στο Λονδίνο. Για την ακρίβεια το άγαλμα του 65χρονου Αμερικάνου ηθοποιού, ύψους 3 μέτρων, μήκους 7 μ. και βάρους περισσότερων από 150 κιλών, ανεγέρθη για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Jurassic Park.

Οι Λονδρέζοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για την επέτειο που θεώρησαν απολύτως λογικό να τοποθετήσουν το άγαλμα μπροστά από την Tower Bridge και ασφαλώς κανείς δεν σκέφτηκε να τους σταματήσει. Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ καλύτερη επιλογή από το να αφήσουν στην ίδια περιοχή ελεύθερους δεινόσαυρους.  

Μάλιστα, μόνο λίγοι δεν ήταν εκείνοι που "άραξαν" μπροστά στη ρέπλικα της πιο δημοφιλούς πόζας του Goldblum που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον Dr. Ian Malcolm στην θρυλική σκηνή του Jurassic Park, όταν τραυματισμένος, κάνει αυτό που κάθε άντρας στη θέση του θα έκανε: να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του χωρίς κανέναν απολύτως λόγο για να φανούν οι κοιλιακοί του. 

Στο Λονδίνο μόλις έστησαν ένα τεράστιο άγαλμα του Jeff Goldblum

Το άγαλμα του Goldblum προγραμματίζεται να αποσυρθεί από το σημείο στις 26 Ιουλίου αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως αυτό θα γίνει, με πολλούς fan των ταινιών να ζητούν να μονιμοποιηθεί εκεί. 

To Jurassic World: Fallen Kingdom στο οποίο εμφανίζεται ο Jeff Goldblum προβάλλεται εδώ και μερικές εβδομάδες στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto