Δημοπρασία με θέμα τον James Bond μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα τον Roger Moore

Και ειδικότερα στον τρόπο που του άρεσε να εκφράζεται.

Ο Roger Moore ήταν ο ορισμός του gentleman. Εκτός από το να σκοτώνει κακούς και να λέει φλεγματικά αστεία όσο έκανε τη δουλειά του, ο "Άγιος" φρόντισε να μπολιάσει τον μυστικό πράκτορα και με δύο ακόμα στοιχεία: έξτρα βρετανική γοητεία και κλάση. 

Για αυτό κι ίσως το γράμμα του Moore που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα σε δημοπρασία στα Δυτικά Μίντλαντς από τον οίκο Dudley να ξαφνιάσει τους οπαδούς. Γιατί; Διότι περιέχει μία και μόνο λέξη: "Bollocks!" (σ.σ: αντρικά γεννητικά όργανα).

Δημοπρασία με θέμα τον James Bond μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα τον Roger Moore

Πιο συγκεκριμένα ο Chris Αston από τον οίκο δημοπρασιών αναφέρει: "Το αγαπημένο μου αντικείμενο από όσα θα δημοπρατηθούν είναι εκείνο το γράμμα του Roger Moore προς τον Brian Bailey που αποτελείται από μία και μόνο λέξη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή ήταν η απάντηση του πρώτου όταν ο δεύτερος δεν έκανε δεκτή κάποια λίστα με έξοδα που του έστειλε". 

Ο Bailey ήταν ένας Βρετανός λογιστής που βρέθηκε να δουλεύει στο Χόλιγουντ στις ταινίες του 007 με τίτλο Moonraker, The Spy Who Loves Me, Live and Let Die και The Golden Gun. Η αλληλογραφία του, την οποία βγάζει ο γιος του στο σφυρί, υπολογίζεται να πιάσει από 333 έως 555 ευρώ.

Αντίστοιχα το λέιζερ πιστόλι από το Moonraker αναμένεται να κυμανθεί κάπου ανάμεσα στα 4.445 με 6,668 ευρώ ενώ το σμόκιν από το Live and Let Die κάπου ανάμεσα στα 3.334 και 5.557 ευρώ. Σημαντική σημείωση: ο Roger Moore είχε παλέψει για έξι ολόκληρα λεπτά ενάντια στον Tee Hee φορώντας το εν λόγω κομμάτι. Άρα είναι πολύ πιθανόν το ύφασμα να είναι ταλαιπωρημένο.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης