Ο Bruce Willis πουλά το εντυπωσιακό σπίτι του στη Νέα Υόρκη

€11.350.000 απαιτούνται για να αγοράσει κάποιος την έπαυλη του δημοφιλούς Αμερικανού ηθοποιού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 31 Ιανουαρίου 2019

Το να πουλά κάποιος εξωφρενικά διάσημος το σπίτι του δεν είναι κάτι καινούριο. Στη λίστα αυτών, θα πρέπει να προστεθεί και ο Bruce Willis μαζί με τη σύζυγό του Emma Heming, που βγάζουν στο σφυρί το υπέροχο εξοχικό τους στο Bedford Corners της Νέας Υόρκης (βρίσκεται περίπου 40 λεπτά μακριά από το Μανχάταν).

Ο Bruce Willis πουλά το εντυπωσιακό σπίτι του στη Νέα Υόρκη

Όπως ασφαλώς θα αντιλαμβάνεσαι δεν είναι ένα σπίτι που οποιοσδήποτε μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα $12.950.000 (περίπου €11.350.000). Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι το 2014 έναντι $9.000.000.

ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ 2

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι με τζάκι, 12 υπνοδωμάτια, ευρύχωρη τραπεζαρία, ένα δωμάτιο παιχνιδιών, ένα προσεγμένο κελάρι κρασιών καθώς και έναν οκταγωνικό πύργο παρατήρησης. Φυσικά, το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και οι εξωτερικοί του χώροι, που τυγχάνει να φιλοξενούν δύο γκαράζ, μία πισίνα, γήπεδο τένις και κήπο, μεταξύ άλλων.

ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ 1

Κερασάκι στην τούρτα, οι γείτονες. Που όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος είναι κι αυτοί celebrities: Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones, Ryan Reynolds και Blake Lively, Chevy Chase, David Letterman και Richard Gere είναι μόνο κάποιοι από εκείνους που κατοικούν σε κοντινή ακτίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.