Το νησί του Fyre Festival πωλείται για 12 εκ. δολάρια

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι Kendall Jenner, Hailey Baldwin και Bella Hadid.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Ιουλίου 2019

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από το Fyre Festival και αρκετοί μήνες από τα περιβόητα πλέον ντοκιμαντέρ του Netflix και του Hulu, που εξετάζουν το φιάσκο που εξελίχθηκε στα νησιά Εξούμα, στις Μπαχάμες. Ακόμη ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει hype γύρω από το εν λόγω ζήτημα. Το βίντεο με το διαφημιστικό promo του Fyre Festival βρίσκεται ακόμη online στο Youtube.

Ξέρεις, αυτό στο οποίο πρωταγωνιστούν μοντέλα όπως η Kendall Jenner, η Hailey Baldwin και η Bella Hadid, που δείχνουν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του φυσικού τοπίου, δημιουργώντας προσδοκίες για το επερχόμενο φεστιβάλ, που τελικά δεν έγινε ποτέ. Το εν λόγω βίντεο λειτουργεί ως μία πειστική απόδειξη του ότι δεν πρέπει να πιστεύεις οτιδήποτε κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

Επιτελεί όμως πλέον και έναν άλλο σκοπό: Αποτελεί μία πολύ καλή διαφήμιση για το ίδιο το νησί στο οποίο γυρίστηκε και το οποίο διατίθεται προς πώληση. Μπορεί να μην άνηκε ποτέ στον Pablo Escobar, όπως ψευδώς αναφέρεται στο βίντεο, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ομορφιάς που συναντάται στην ευρύτερη περιοχή της Καραϊβικής. 

Το Saddle Back Cay δεν είναι το νησί που θα γινόταν το φεστιβάλ -αυτό ήταν το κοντινό και ελαφρώς μεγαλύτερο Norman’s Cay- αλλά εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στο διαφημιστικό βίντεο. Βγαίνει στο σφυρί και με $11.800.000 μπορεί κάποιος να κάνει δικά του τα 35 στρέμματα της έκτασής του και τις 7 παραλίες του. 

Το νησί του Fyre Festival πωλείται για 12 εκ. δολάρια

Σε άλλα νέα ο τωρινός ιδιοκτήτης έχει αναθέσει σε μία κατασκευαστική εταιρεία τη δημιουργία κάποιων έργων υποδομής όπως μία μίνι μαρίνα, κάτι που ίσως συνεπάγεται και με μία μικρή αύξηση της τιμής. Όπως και να έχει, μιλάμε για έναν εξωτικό παράδεισο που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν οι Ja Rule και Billy McFarland για να εξαπατήσουν τον οποιονδήποτε. 


Διάβασε ακόμη γιατί η Ίμπιζα δεν ενδείκνυται μόνο για clubbing και για τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου που βρίσκονται πάνω στο νερό.


Φωτογραφίες © Getty Images

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αστεροειδής που θα κάνει πλούσιο κάθε άνθρωπο στη Γη

Η οικονομική σωτηρία μοιάζει να έρχεται από το διάστημα και τον Psyche 16.

Η νέα συνεργασία των Bryan Cranston και Aaron Paul δεν αφορά το Breaking Bad

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο.