Η Kaylen Ward μάζεψε €620.000 για την Αυστραλία πουλώντας γυμνές φωτογραφίες της

Αυτοαποκαλείται ως "η γυμνή φιλάνθρωπος".

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 20 Ιανουαρίου 2020

Ανάμεσα στο μεγάλο και παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης προς τη δοκιμαζόμενη από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές Αυστραλία, έχουν εμφανιστεί και κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις στήριξης. Μία από αυτές είναι και εκείνη της Kaylen Ward. Το 20χρονο μοντέλο του Instagram απέδειξε στην πράξη πως υπάρχουν πολλοί ήρωες που δεν φορούν κάπα, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει πάνω από $700.000 (€620.000) για τους ανθρώπους που γνώρισαν το καταστροφικό πρόσωπο των πυρκαγιών. Ο τρόπος με τον οποίο το έκανε; Στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της σε κάθε χρήστη που θα δώριζε τουλάχιστον $10 σε οργανώσεις που η ίδια επέλεξε. 

Πριν λίγες ημέρες, η Ward ανακοίνωσε την έναρξη της "προσφοράς" της μέσω Twitter, ενημερώνοντας τους 338.000 -τότε- followers της. Αρκούσε κάποιος να της στείλει σε DM την απόδειξη της κατάθεσης που έκανε σε οργανισμούς και σε αντάλλαγμα θα λάμβανε γυμνές φωτογραφίες της. Φυσικά, η πρότασή της έγινε viral, με περισσότερα από 90.000 retweets και 215.000 likes. Η ίδια μάλιστα άλλαξε το όνομα του προφίλ της στο αρκετά πιο εμπορικό και άκρως κατατοπιστικό The Nude Philanthropist.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ward έκανε ήδη καριέρα στα social media ως sex worker, πουλώντας υλικό της. Η καταστροφική συγκυρία στην Αυστραλία όμως την ευαισθητοποίησε προς την εν λόγω φιλανθρωπική ενέργεια. 

Η κίνησή της έφερε αυξημένη κίνηση στο λογαριασμό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προσλάβει 4 ακόμη άτομα για τη διαχείρισή του και τις απαντήσεις στις εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα που έλαβε όλο αυτό το διάστημα. Το μεγαλείο ψυχής της Kaylen δεν φαίνεται να έλαβε υπόψιν ωστόσο το Instagram, το οποίο απενεργοποίησε το λογαριασμό της, σε συνέχεια των αλυσιδωτών αντιδράσεων που προκάλεσε η γενναιοδωρία της. "Το Instagram έριξε το account μου, η οικογένειά μου με απέκλεισε και αυτός που μου αρέσει δεν μου μιλά μετά από αυτό το tweet" ανέφερε η 20χρονη καλλονή, η οποία συμπλήρωσε λακωνικά: "But fuck it, save the koalas".

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Jennifer Lawrence πουλά το πολυτελές ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη

Η διάσημη ηθοποιός έχει ρίξει την τιμή σε λιγότερα από 11 εκατ. δολάρια.

Γυρίζει σελίδα η Victoria's Secret

Οι "άγγελοι" ψάχνουν νέο επενδυτή και η αναδιάρθρωση του brand κρίνεται αναγκαία.