'Ενας σύντομος οδηγός για καλύτερο στοματικό σεξ

Μετά από αυτά τα τρικ, θα της μείνεις αξέχαστος.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 18 Φεβρουαρίου 2021

Θέλεις να μιλήσουμε ανοιχτά; Οι περισσότεροι από τους άντρες που 'κατεβαίνουν' χαμηλά (ναι, για στοματικό σεξ μιλάμε) με βασικότερο σκοπό να μας προσφέρουν κάποιες στιγμές ηδονής χρησιμοποιώντας τη γλώσσα τους, δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Εντάξει είμαστε; Προχωράμε. Υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα τρικ ωστόσο που διευκολύνουν την όλη κατάσταση και, πίστεψέ με, θα σε κάνουν να μείνεις αξέχαστος. Διάβασε τις παρακάτω γραμμές και κράτα σημειώσεις.

Μην πηγαίνεις κατευθείαν στο ψητό

Όπου ψητό, βάλε κλειτορίδα. Αντί να βουτήξεις σαν κολυμβητής που ετοιμάζεται για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, φρόντισε να προσφέρεις ένα σαγηνευτικό ζέσταμα. Ξεκινάς με φιλιά στο λαιμό, συνεχίζεις στο στομάχι, στο εσωτερικό των μηρών και γύρω από το σημείο του ενδιαφέροντος.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν προσδοκία και αυτό από μόνο του μεγιστοποιεί την αίσθηση της εμπειρίας. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά κατεβαίνεις εκεί κάτω, πρέπει να το κάνεις πάντοτε με υπομονή και σεβασμό.

Απαλά

Lighter is better στην εν λόγω περίσταση και η σύντροφός σου πραγματικά θα το εκτιμήσει. Φρόντισε να κρατάς ένα σταθερό ρυθμό τόσο στο άγγιγμα με τα δάχτυλά σου όσο και σε εκείνο με τη γλώσσα. Κοινώς, μην συμπεριφέρεσαι σαν ένα πάρα πολύ πεινασμένο κουτάβι που μόλις του έβαλαν φαγητό στο μπολ του. Εκεί είναι και η κοπέλα και το αιδοίο τους, δεν θα πάνε πουθενά.

Μείνε εκεί όσο χρειαστεί

Ένα από τα πράγματα που σταματούν τις γυναίκες από το να έχουν έναν φανταστικό οργασμό είναι φόβος μήπως έχει παρέλθει ένα χρονικό όριο, το οποίο ασφαλώς βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να ενημερώσεις πως θα συνεχίζεις για όσο χρειαστεί μέχρι να τελειώσει. Μα κι αν δεν γίνει αυτό, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ρώτη την παρτενέρ σου τι θέλει

Το να δείχνεις ενδιαφέρον για το όλο task είναι αρκετά σημαντικό. Το σώμα του κάθε ατόμου είναι διαφορετικό και ο καθένας διεγείρεται με άλλον ή άλλους τρόπους. Ρώτα και κάνε. Αυτή είναι μία καλή τακτική. 

 


Διάβασε ακόμη για τις 5 νέες στάσεις του 2021 και τους celebrities που όλοι θέλουν να δουν γυμνούς στο ίντερνετ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.