470 ευρώ χρειάζεσαι για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο Tinder

Τελικα ίσως ένα συνδρομητικό πρόγραμμα να είναι καλύτερο κι από τη Γεωργία Βασιλειάδου.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 25 Σεπτεμβρίου 2023

Το Tinder Select είναι μια ultra-premium VIP εμπειρία, που έρχεται στην "τσιμπημένη" τιμή των 470 ευρώ τον μήνα ή κοντά στα 6.000 ευρώ ετησίως. Προτού αναρωτηθείς αν με αυτά τα χρήματα αγοράζεις κυριολεκτικά τον έρωτα (spoiler alert: δεν τον αγοράζεις), ας δούμε τι πραγματικά προσφέρει αυτή η συνδρομή.

Το Tinder διαφημίζει το Tinder Select ως το χρυσό εισιτήριο για να ξεκλειδώσεις τα "καλύτερα στοιχεία του Tinder". Ποια είναι αυτά τα στοιχεία, λοιπόν; Πρώτα απ' όλα, υπάρχει η λειτουργία άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει στους συνδρομητές να στέλνουν μηνύματα σε άλλους χρήστες χωρίς να χρειάζεται πρώτα να ταιριάξουν. Δε χρειάζεται πλέον να κάνεις swipe δηλαδή, απλά στέλνεις μήνυμα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, υπάρχει το προνόμιο Skip the Line, το οποίο παρέχει ορατότητα στο προφίλ σου σε όσους δεν έχουν Gold ή Platinum συνδρομή.

Tinder για λίγους

Μη βιαστείς όμως, γιατί η εμπειρία του Tinder Select δεν είναι ανοιχτή για τις μάζες. Αρχικά, προορίζεται για το κορυφαίο 1% των "πιο ενεργών" χρηστών της εφαρμογής, ενώ, παράλληλα, το Tinder δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς κάνει κάποιον χρήστη "πιο ενεργό". Είναι σαφές όμως πως πρόκειται για μια "κλειστή λέσχη". Σύμφωνα με τον Chief Product Officer του Tinder, Mark Van Ryswyk, είναι για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά "να δουν αποτελέσματα στην αναζήτησή τους για προσωπική σύνδεση".

Η πρόσβαση σε αυτό το elite club συνοδεύεται από μια διαδικασία ελέγχου, η οποία βέβαια είναι κάπως χαλαρή. Απαιτείται από τους χρήστες να έχουν τουλάχιστον πέντε ενδιαφέροντα, τέσσερις φωτογραφίες, ένα βιογραφικό σημείωμα 15 χαρακτήρων ή και πιο μεγάλο, σαφείς προθέσεις περί σχέσεων και επαληθευμένη φωτογραφία. Αν και μοιάζουν με βήματα που έχουν στόχο να προστατεύσουν τα μέλη, δεν φαίνεται να εμποδίζεται αποτελεσματικά η κακόβουλη χρήση.

Η μητρική εταιρεία του Tinder, Match Group Inc., ετοιμάζει αυτό το premium συνδρομητικό μοντέλο από το 2019 και σκοπεύει να το επεκτείνει σε όλους τους χρήστες. Αν η μηνιαία συνδρομή των 470 ευρώ δεν σου αρέσει, υπάρχουν πιο προσιτές επιλογές, όπως το Tinder Plus, το Gold ή το Platinum, που κυμαίνονται περίπου από 20 έως 40 ευρώ. Ή, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις τον "πατροπαράδοτο" τρόπο γνωριμίας, ο οποίος δεν θα σου κοστίσει ούτε ευρώ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος