Το ομορφότερο νησί στις Μπαχάμες βγαίνει στο σφυρί

Διαθέτει δάσος με κοκοφοίνικες, δύο λιμνούλες και πολλές παραλίες.

To St. Andrews, είναι το νοτιότερο ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες ενώ είναι παράλληλα το ίσως ομορφότερο νησί του κράτους της Καραϊβικής. Πρόκειται να βγει σε δημοπρασία στις 26 Μαρτίου με τιμή εκκίνησης που προς τα παρόν εκτιμάται στα 19,5 εκατομμύρια δολάρια. Μια χαρά τιμή, δηλαδή, αν σκεφτείς ότι αγοράζεις ολόκληρο νησί. Σκέψου ότι θα σου ανήκει κάθε άκρη και ακρούλα από τα περίπου 3 χιλιάδες στρέμματα της έκτασής του, με όλες τις λευκές του παραλίες, τα καθαρά και βαθιά του νερά, τα 9 χιλιόμετρα της ακτογραμμής του, το δάσος του με τους κοκοφοίνικες και τις δύο του λιμνούλες.

Αν δεν το θέλεις μόνο για τον εαυτό και την παρέα σου, θα μπορούσες να το μετατρέψεις σε ένα ονειρεμένο θέρετρο διακοπών, με λιμάνι για ιδιωτικά γιοτ και γήπεδο του γκολφ μεγάλων αξιώσεων.

Το ομορφότερο νησί στις Μπαχάμες βγαίνει στο σφυρίiStock

Πριν εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου

Για να διασφαλίσεις μία θέση στον ήλιο της δημοπρασίας του, βέβαια, θα πρέπει να καταθέσεις μία εγγύηση ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων, ποσό που μάλλον θεωρήθηκε ως αυτό που έχουν σαν ψιλά για τα ρέστα τους οι δισεκατομμυριούχοι που σκέφτονται να αγοράσουν ένα νησί.

Το St. Andrews απέχει 10 λεπτά με βάρκα από το χωριό Duncan Town του κοντινού Ragged Island, που διαθέτει διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης για ιδιωτικά αεροσκάφη, το οποίο με τη σειρά του βρίσκεται 600 χιλιόμετρα μακριά από το Μαΐάμι.

Η λύση στην πανδημία

Η Laura Brady, CEO της Concierge Auctions, δήλωσε: "Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, παρατηρούμε σημαντική αύξηση στο ενδιαφέρον για αγοραπωλησίες πολυτελών τροπικών προορισμών αυτού του είδους. Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα είναι η στιγμή για να βρεις τον προσωπικό σου παράδεισο, ακόμα και να τον δημιουργήσεις από την αρχή".

Προφανώς, πάντως, αυτή τη λύση στην πανδημία δεν την αντέχει το βαλάντιο του καθενός μας. Αν, πάντως, εσύ έχεις 20 εκατομμύρια Ευρώ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, ίσως μόλις βρήκες πώς θα διοργανώσεις την έξοδό σου από τη δυστοπική πραγματικότητα (σχεδόν) όλου του υπόλοιπου πλανήτη.

Από: Esquire IT

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος