Βιώνοντας την exclusive μυκονιάτικη φιλοξενία στα Kenshō

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής με τα υψηλότερα standards φιλοξενίας.

Με φόντο το μοναδικό φυσικό τοπίο της Μυκόνου, σε δύο από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού, την κοσμοπολίτικη Ψαρού και τον γραφικό Ορνό, τα ξενοδοχεία Kenshō με τη γνωστή προσήλωση στις αξίες της ελληνικής φιλοξενίας, υποδέχονται και πάλι επισκέπτες από τις 21 Μαΐου, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ασφάλειας.

Το Kenshō Psarou, ένα από τα κορυφαία beachfront  ξενοδοχεία των Κυκλάδων προτείνει μια ονειρική διαμονή σε μια από τις πιο exclusive παραλίες της Μεσογείου.

Η μοναδική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του, το ενσωματώνει στο φυσικό τοπίο, ενώ τα αυθεντικά design icons και όλες οι τεχνολογικές εφαρμογές που βρίσκει ο πελάτης στα 35 δωμάτια, και τις σουίτες του και στην υπερπολυτελή Villa του,  συνθέτουν ένα σύγχρονο σκηνικό ευζωίας.  Έτσι η σύγχρονη ελληνική φιλοξενία συνδέεται με την ουσιαστική πολυτέλεια με ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Βιώνοντας την exclusive μυκονιάτικη φιλοξενία στα Kenshō

Στο εστιατόριο του Kenshō Psarou, ο Μυκονιάτης chef  Ιπποκράτης Aναγνωστέλης παρουσιάζει και απογειώνει δημιουργικά την ελληνική κουζίνα, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τις γλυκές εμπνέυσεις του pastry chef  Δημήτρη Χρονόπουλου. 

Το Kenshō Beach Spa, ένας σύγχρονος χώρος ευεξίας δίπλα στη θάλασσα, όπου παρέχονται πρωτοποριακές θεραπείες με κορυφαία την exclusive θεραπεία "Psammo” που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Kenshō.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ KENSHO ΜΥΚΟΝΟΣ 2

Το Kenshō Ornos, προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή, την υψηλή γαστρονομία και την απόλυτη αναζωογόνηση. 

Κάθε ένα από τα 35 δωμάτια και τις σουίτες του διαθέτει hot tub ή plunge pool. 

Οι υπερσύγχρονες ανέσεις που αναζητά ο απαιτητικός, κοσμοπολίτης ταξιδιώτης παρέχονται σε ένα περιβάλλον bohemian πολυτέλειας και ο συνδυασμός εγγυάται στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.  

Στο Kenshō Ornos Restaurant το δημιουργικό δίδυμο του chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη και του pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου υπογράφει ένα επίσης μοναδικά γευστικό ταξίδι στην ελληνική παράδοση με τις πιο μοντέρνες τεχνικές και τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ KENSHO ΜΥΚΟΝΟΣ 3

Η ιδιαίτερη εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης στο Kenshō Cave Spa, εντείνεται από τον  μοναδικό σχεδιασμό του χώρου που μεταφέρει τον επισκέπτη στο περιβάλλον μιας πραγματικής σπηλιάς και η απόλαυση αποκτά μια νέα διάσταση. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης