O δημιουργός του πιο viral ταξιδιωτικού βίντεο στα social media

Ο φωτογράφος Στέφανος Αντιμάντο εμπνεύστηκε από την κατάλευκη Φλώρινα.

Γράφει: Esquire Editors 24 Φεβρουαρίου 2022

Σοκάκια, ηλιοβασιλέματα, μαγικές παραλίες και κρυστάλλινες αμμουδιές. Η Ελλάδα φημίζεται για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Κι όμως, το "ελληνικό" βίντεο που προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό και έκανε μέχρι και τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Jacquemus να το αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, προέρχεται από τη Φλώρινα, είναι κυριολεκτικά μαγικό και... εντελώς χιονισμένο. Ένα μικρό αυτοκινητάκι κινείται ανάμεσα στο συγκλονιστικό τοπίο δημιουργώντας την αίσθηση μίας άλλης πραγματικότητας. Ξωτικά και νεράιδες νομίζεις ότι θα ξεπηδήσουν ανάμεσα από τα κατάλευκα δέντρα, ενώ η ηρεμία και η γαλήνη που σου αποπνέει είναι κάτι το μοναδικό. Εμπνευστής και δημιουργός του βίντεο, είναι ο Στέφανος Αντιμάντο ο οποίος όταν τραβούσε τα πλάνα, μάλλον δεν μπορούσε να προβλέψει τη φρενίτιδα που θα προκαλούσε στα social media.

Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος Στέφανος και τι έχει να πει για την απροσδόκητη επιτυχία του; 

Το ξεκίνημα

Αρχικά θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε. Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου. 

Ονομάζομαι Στέφανος, εχω μεγαλώσει στο Λουξεμβούργο και πήγα στο Ευρωπαϊκό Σχολείο, έχω και την ιταλική υπηκοότητα πέραν της ελληνικής. Ζω στην Αθήνα από τα 18 μου, όποτε και σιγά σιγά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη φωτογραφία και τον τουρισμό. Έχω σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στον Πειραιά και σήμερα είμαι ταξιδιωτικός φωτογράφος. Ταξιδεύω μες στην Ελλάδα και ενίοτε και στο εξωτερικό, φωτογραφίζω και προβάλλω τις ομορφιές της χώρας μας, με ιδιαίτερη έμφαση και προτίμηση στους λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς. 

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος