Moxy Athens City | To πιο cool ξενοδοχείο της πόλης γίνεται ο καμβάς για τα πιο δυνατά events

Resident DJs, Fashion Runways, Art Fairs, μοναδικά Xmas parties έχουν σημείο συνάντησης το Athens City Moxy στο κέντρο της Αθήνας.

Γράφει: Esquire Editors 21 Νοεμβρίου 2022

Η διαδικασία του event planning ξεκινά απλά. Ένα θέμα. Ένα πλάνο. Ένας στόχος. Το μέρος. Και αυτό το τελευταίο μπορεί να make or break μια επιτυχημένη εκδήλωση. Κι όμως, στο κέντρο της Αθήνας, ούσα προσκεκλημένη σε ένα πάρτι, ανακάλυψα τον πιο όμορφο χώρο για event - την penthouse suite του Moxy Athens City hotel.

Ανάμεσα σε pop art έργα, η Penthouse Suite του "Moxy Athens City" προσκαλεί τους fun-hunters της πόλης σε ένα κυνήγι ευτυχίας.

Partying στην τοποθεσία Moxy Athens City

Απαράμιλλη θέα, μοναδική ατμόσφαιρα, ζεν feeling, ήταν λίγες μόνο από τις σκέψεις μου στο πάρτι. Μάλιστα, είναι η πρώτη σουίτα των "Moxy Hotels" παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής αλλά και ως event space, και φιλοξενεί τα σημαντικότερα fashion, art και music events της πόλης.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο "Moxy Athens City", το πρώτο vibrant trendy international hotel brand στην Αθήνα, που διαχειρίζεται η Swot Hospitality, διοργανώνει και πληθώρα events ανοιχτά στο κοινό.

Η συνέχεια στο Missbloom.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης