Αν ήθελες πάντα διακοπές σε σπίτι με ιδιωτική πισίνα, υπάρχει ένα Airbnb αποκλειστικά γι' αυτό

"Το να έχεις πισίνα είναι ακριβό, το να την απολαύσεις όμως, όχι" είναι το κεντρικό μήνυμα του Swimply.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 12 Σεπτεμβρίου 2018

Το να κάνεις βουτιές σε μία πισίνα είναι από μόνο του σπουδαίο, ειδικά αν αυτή βρίσκεται σε μια ωραία τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα οφέλη μιας ιδιωτικής πισίνας που μπορείς να χρησιμοποιείς αποκλειστικά εσύ και η παρέα σου, μακριά από τα οποιαδήποτε αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο στην περίπτωση που δεν είσαι εκατομμυριούχος ή δεν έχεις εκατομμυριούχους φίλους. 

Αν ήθελες πάντα διακοπές σε σπίτι με ιδιωτική πισίνα, υπάρχει ένα Airbnb αποκλειστικά γι' αυτό

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε o Bunim Laskin στις ΗΠΑ και είπε να δώσει τη λύση. Κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα app που λέγεται Swimpy, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Airbnb, μόνο που δεν αφορά διαμερίσματα προς ενοικίαση αλλά πισίνες. Οι ιδιοκτήτες αυτών ανεβάζουν πληροφορίες, φωτογραφίες και φυσικά τιμές για τις πισίνες στην εφαρμογή και οι επίδοξοι κολυμβητές επιλέγουν αντιστοίχως αυτή που είναι κοντά στα γούστα τους καθώς και το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να την νοικιάσουν. 

ΠΙΣΙΝΑ 1

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν αναλόγως ημέρας και ώρας (για παράδειγμα μία πισίνα μπορεί να είναι ακριβότερη το απόγευμα της Παρασκευής ή το Σαββατοκύριακο από ότι το πρωί της Δευτέρας) αλλά και με βάση το πακέτο υπηρεσιών - μπορεί κάποιος να προσφέρει poolside barbeque, υδρομασάζ και άλλες παροχές, που φυσικά χρεώνονται έξτρα. Συνήθως το κόστος ξεκινά από τα $50/ ώρα και φτάνει μέχρι τα $200, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ακριβότερες επιλογές. 

Οι επιλογές σε πισίνες μόνο λίγες δεν είναι καθώς υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές, με γλυκό ή αλμυρό νερό κ.α. Το Swimply δραστηριοποιείται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σύντομα αναμένεται να κάνει και την εμφάνισή του στην Ευρώπη.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πιο value for money μέρη για ταξίδι το 2018 σύμφωνα με το Lonely Planet

Υπέροχοι προορισμοί στους οποίους δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία.

Οι καλύτεροι πνευματικοί προορισμοί στον κόσμο

Πίστευες ότι η πνευματική ευεξία δεν μπορεί να μετρηθεί με ταξιδιωτικούς όρους; Κι όμως, υπάρχει ένας παγκόσμιος χάρτης και γι' αυτό.