Με μία μικρή θυσία στα social media, μπορείς να ταξιδέψεις δωρεάν για έναν χρόνο

Ένας άκρως ιντριγκαδόρικος διαγωνισμός από την αεροπορική εταιρεία Jet Blue.

Οι αεροπορικές εταιρείες συχνά σκέφτονται κάποιο αρκετά ελκυστικό πακέτο εισιτηρίων ή ακόμη και -πραγματικά- συμφέρουσες προσφορές. Αλλά αυτό που έκανε η low cost αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία Jet Blue μάλλον ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσφέρει έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν πτήσεων σε τρεις τυχερούς, με μόνη προϋπόθεση να σβήσουν όλες τους τις φωτογραφίες από το Instagram. 

Οι υποψήφιοι, πριν ακολουθήσουν τη διαδικασία για την οποία θα διαβάσεις παρακάτω, θα πρέπει αρχικά να χρησιμοποιήσουν μία λευκή εικόνα για φωτογραφία προφίλ. Όπως είχαν κάνει με την περίφημη πορτοκαλί εικόνα οι influencers πριν το περιβόητο Fyre Festival.

Με μία μικρή θυσία στα social media, μπορείς να ταξιδέψεις δωρεάν για έναν χρόνο

Αυτό ασφαλώς και είναι ένα marketing trick της Jet Blue που θέλει να παίξει με την ψυχολογία των υποψηφίων και ουσιαστικά να τους προκαλέσει να ανοίξουν χώρο στο Instagram, για να τοποθετηθούν εκεί οι φωτογραφίες από τους προορισμούς που θα επισκεφθούν και οι νέες ιστορίες που θα βιώσουν σε αυτούς.

Είναι και ένας τρόπος του να δείξει ο καθένας πόσο πολύ θέλει το αν μη τι άλλο ενδιαφέρον βραβείο. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον στοιχείο όσον αφορά το τελευταίο είναι πως οι τρεις νικητές θα μπορούν να πάρουν ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους μαζί τους σε κάθε ταξίδι.

Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (ή πιο ορθά project) της JetBlue είναι απλή: Μέχρι το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου θα πρέπει να έχεις διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από το λογαριασμό σου στο Instagram . Στις 09.00 θα πρέπει να ανεβάσεις μία φωτογραφία που θα απεικονίζει κάποιο άτομο με το οποίο θα ήθελες να ταξιδέψεις μαζί ή ένα μέρος που θα επιθυμούσες πολύ να επισκεφθείς, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Στο description της φωτογραφίας θα πρέπει να γράψεις τη φράση All You Can ____, θα ταγκάρεις την @JetBlu και τέλος, θα χρησιμοποιήσεις το hashtag #AllYouCanJetSweepstakes. 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα απλά θα περιμένεις, όπως και αρκετοί ακόμη, την ανακοίνωση με τα ονόματα των τυχερών. Και μετά, ίσως χρειαστεί να ετοιμάσεις βαλίτσες.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου