Το πιο τέλειο γραφείο του πλανήτη βρίσκεται στον παράδεισο της Μπελίζ

Ο κορυφαίος εργασιακός χώρος του κόσμου περιμένει τρεις τυχερούς, που θα βρεθούν εκεί με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Απριλίου 2019

Αστροτουρισμός και υποτουρισμός, hyperloop και MICE, luxpedition και ιατρικά trips είναι μόνο μερικά από τα πιο πρόσφατα trends στο κομμάτι του ταξιδιού καθώς και κάποια που αναμένονται στο άμεσο μέλλον. Εσχάτως έρχεται να προστεθεί σε αυτά και ο όρος bleisure, που προκύπτει από συνδυασμό των λέξεων business και leisure και αφορά τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που συνηθίζουν να εργάζονται εκτός γραφείου ακόμη και όταν βρίσκονται σε διακοπές.  

Στην Μπελίζ, τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, στις ακτές της Καραϊβικής -που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2019 από το Lonely Planet- έχουν πάρει στα σοβαρά τον όρο.

Το πιο τέλειο γραφείο του πλανήτη βρίσκεται στον παράδεισο της Μπελίζ

Η επιτροπή τουρισμού της χώρας σε συνεργασία με το ιδιωτικό νησί Tobacco Caye Paradise τρέχει το πρόγραμμα Belizesure, το οποίο ουσιαστικά αναφέρεται στην παροχή ενός εργασιακού χώρου για περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τα μάλλον κορυφαία γραφεία του πλανήτη, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση.

Ή πιο ορθά θα εργάζονται εντός πραγματικά παραδεισένιου περιβάλλοντος που περιλαμβάνει εκτός από ένα βολικό γραφείο και wi-fi, γαλαζοπράσινα νερά, λευκόχρυσες αμμουδιές με φοίνικες, εξωτικά φρούτα και τροπικά cocktails καθώς και κάθε άλλο πλεονέκτημα που έρχεται στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη Καραϊβική. 

Αν έχεις ψηθεί για λίγες ημέρες δουλειάς εκτός γραφείου, μπορείς να στείλεις ένα mail στο belizesure@gmail.com και ίσως να είσαι ένας από τους τρεις τυχερούς που θα βρεθούν εκεί με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

8 πολύ καλοί λόγοι για ένα ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Πέρα από τα πολυτελή malls και τους ουρανοξύστες, υπάρχει ένας τόπος γεμάτος περιπέτεια και πλούσια παράδοση.

Ισλανδία, το τέλειο ταξίδι

Άγρια ομορφιά με απόκοσμα τοπία και ηφαίστεια, παράδεισοι ευεξίας και χαλάρωσης, ιδιαίτερη γαστρονομία και όλα όσα κάνουν μία επίσκεψη στη νησιωτική χώρα μοναδική.