Οι συμβουλές του Theodore για κάθε σου ταξίδι

Ταξιδιωτικά μυστικά για τον επόμενο προορισμό σου.

H Αθήνα είναι το σπίτι μου, οι άνθρωποι που αγαπώ, που με φροντίζουν και με ανέχονται. Όπως και να είναι η μέρα μου, μπορώ να βγω αργά το απόγευμα, να έχει ακόμη φως, να βλέπω τον ουρανό και να ταξιδεύει το μυαλό μου. Όσες πόλεις κι αν έχω επισκεφθεί, δεν έχω καταφέρει να αγαπήσω καμία περισσότερο από την Αθήνα.

Δε θα βαρεθώ να επιστρέφω στο Αμβούργο γιατί μου έχει φερθεί καλά. Εκεί έχω μπορέσει να βρω δημιουργικές διεξόδους και έχω ζήσει κάποιες από τις πιο όμορφες συναυλιακές μου στιγμές.

Στην τσάντα μου όταν ταξιδεύω έχω παραπάνω από ένα power bank για να μην ξεμένω από μπαταρία. Μαζί μου έχω πάντα ακουστικά.

Οι συμβουλές του Theodore για κάθε σου ταξίδι
Στην Στοκχόλμη

Τον περασμένο Νοέμβριο επισκέφθηκα το Κόσοβο. Συνάντησα πολύ όμορφους, φιλικούς, φιλόξενους ανθρώπους. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό και το κοινό που είχε έρθει στη συναυλία μου απρόσμενα ενθουσιώδες. Η μόνη περιπέτεια που συνάντησα εκεί αφορούσε το πώς θα περνούσε ο εξοπλισμός μας από τα σύνορα.

Αν μπορούσα να ζήσω σε τρία σπίτια, θα διάλεγα ένα στην Αθήνα γιατί δεν μπορώ να την αλλάξω, ένα στο Αμβούργο και ένα στο τόσο όμορφο Λος Άντζελες.

THEODORE
Στο Λος Άντζελες

Ο ιδανικός ταξιδιωτικός σύντροφος πρέπει να έχει υπομονή και χαμόγελο για τις κουραστικές και δύσκολες στιγμές, συνέπεια για να μη χάνουμε τις πτήσεις και αντοχή για περπάτημα.

Αν και δεν είμαι άνθρωπος της παραλίας, δε θα ξεχάσω το συναίσθημα να κοιτάω από την Πορτογαλία τον Ατλαντικό και να ονειρεύομαι να περάσω απέναντι. Λίγα χρόνια μετά από τη Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες κοιτούσα τον Ειρηνικό και είχα ερωτευτεί τον ορίζοντα.

THEODORE
Στο Λος Άντζελες

Θα μπορούσα να απομονωθώ στην Ιθάκη. Θα πήγαινα παντού περπατώντας, θα καθόμουν έξω από τη φιλαρμονική για να ακούω τα παιδιά, τα καλοκαίρια κάποιος φίλος θα έβγαζε αχινούς και θα τους τρώγαμε και θα ανέβαινα συχνά στα Καθαρά για να δω τη θέα.

Δυστυχώς δεν ταξιδεύω συχνά για τουρισμό, οπότε συνήθως ο προορισμός επιλέγει εμένα. Ταξιδεύω εκεί όπου ο κόσμος θέλει να ακούσει τη μουσική μου.

THEODORE
Στην Λισαβόνα

Νιώθω πάντα ευτυχισμένος στο δρόμο για το χωριό μου, την Ανδρίτσαινα. Λατρεύω τα χρώματα και τις μυρωδιές. Χαλαρώνω, ηρεμώ και συγκεντρώνομαι.

Θα ήθελα πολύ να πάω στην Ιαπωνία. Όχι για να παίξω –δε θα ήταν άσχημα αν έπαιζα κιόλας–, αλλά για να τη δω. Να κάνω βόλτα. Δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι μου λείπει ο χρόνος. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση και να το κανονίσω.

Ταξιδεύω για να μοιράζομαι τη μουσική μου με διαφορετικό και περισσότερο κόσμο.

THEODORE
Στην Λειψία

O Theodore είναι μουσικός και θα τον πετύχεις να παίζει live σε κάποιο νησί της Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης