Το πιο εναλλακτικό πολυτελές ξενοδοχείο στη λίμνη Κόμο

Όλα όσα κάνουν μοναδικό το 5* Il Sereno στη δημοφιλή περιοχή της Ιταλίας.

Το καταπράσινο φυσικό τοπίο που περιβάλλεται από λόφους, η αριστοκρατική αύρα και ασφαλώς η ίδια η λίμνη Κόμο, έχουν καταστήσει την ευρύτερη περιοχή στη βόρεια Ιταλία μίας από τις δημοφιλέστερες της Ευρώπης, με αρκετούς jet setters αλλά και σταρ του Χόλιγουντ να επιλέγουν να χαλαρώσουν σε κάποια βίλα από τις μπόλικες που βρίσκονται εκεί. Εκτός από τις περίφημες βίλες ωστόσο, υπάρχουν ακόμη αρκετές επιλογές διαμονής. Μία από αυτές είναι και το ξενοδοχείο Il Sereno, το οποίο συνδυάζει την αρμονία του τοπίου με το μοντέρνο design και τις πολυτελείς παροχές.

Το πιο εναλλακτικό πολυτελές ξενοδοχείο στη λίμνη Κόμο
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 2

Το ξενοδοχείο ανήκει στον ίδιο όμιλο που διαχειρίζεται και το Le Sereno, ένα 5* resort στο Saint Barts της Καραϊβικής. Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στο Κόμο, Luis Contreras, έχει συνεργαστεί με την βραβευμένη αρχιτέκτονα Patricia Urquiola (η οποία μάλιστα είχε ανακηρυχθεί Designer of The Year για το 2015 από το Wallpaper* Magazine) και το αποτέλεσμα είναι ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο σύγχρονης αισθητικής, με ήπιες γραμμές και εντυπωσιακούς χώρους.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 3

Στα 30 δωμάτιά του η άνεση συνυπάρχει με την κομψότητα. Tο μέγεθός του κάθε ενός από αυτά είναι 40 τμ, με εξαίρεση τη σουίτα στο ρετιρέ του ξενοδοχείου που εκτείνεται σε 200 τμ. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τεράστια παράθυρα που ξεκινούν από το δάπεδο και αγγίζουν το ταβάνι, ώστε να υπάρχει ανεμπόδιστη θέα προς τη λίμνη. 

Υπάρχει ακόμη ένα πλήρως εξοπλισμένο spa καθώς και μία μικρή αμμώδης παραλία στα νερά της λίμνης. Από τα highlights του Il Sereno είναι η μήκους 20 μ. infinity pool αλλά και το εστιατόριο Berton Al Lago, που είναι βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 5
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 6
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IL SERENO ΚΟΜΟ 7

Οι τιμές ξεκινούν από τα €800/διανυκτέρευση.


Διάβασε ακόμη για τις κορυφαίες πισίνες ξενοδοχείων του Λονδίνου και τις πιο εντυπωσιακές σουίτες του πλανήτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης