Τα μεγαλύτερα trends της παραλίας για φέτος

Τα ροζ φλαμίνγκο έκαναν πάταγο πέρσι. Τι πήρε τη θέση το ζεστό καλοκαίρι του 2019;

Το καλοκαίρι του 2020 μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά γνωρίζουμε ήδη το εξής: Θα μείνει στην ιστορία ως εκείνο που τα φουσκωτά ζώα βγήκαν εκτός μόδας. Καλώς ή κακώς η μανία με τα ροζ φλαμίνγκο που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κατακλύσει τις παραλίες κόπασε. Δεν σβήστηκε τελείως από τον χάρτη και τα feeds των social media, έπαψε όμως να αποτελεί ήδη από φέτος το απόλυτο trend δίπλα στην άμμο, τη θάλασσα και τον ήλιο.

Τι είδαμε όμως στη θέση τους αυτό το καλοκαίρι;

Drones

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drone Greece (@drone_greece) on

Σε μία πολύ χαρακτηριστική σκηνή από το Αποκάλυψη, Τώρα! τα αμερικανικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τις παραλίες του Βιετνάμ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πια και στις ελληνικές ακτές, όπου επίδοξοι κινηματογραφιστές προσπαθούν να τραβήξουν τα πλάνα που θα τους κάνουν διάσημους στο ίντερνετ. Η φωτογραφία που είχε γίνει viral πριν κάποια χρόνια με τον αετό που επιτίθεται σε ένα drone είναι το μόνο παρήγορο πράγμα, όταν οι μικροί μηχανικοί κατάσκοποι σε βρίσκουν ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη αμμουδιά της ελληνικές επικράτειας.

Selfies

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Όταν οι influencers δεν διστάζουν να πατήσουν το πόδι τους ακόμα και στην απαγορευμένη ζώνη του Τσέρνομπιλ, υπάρχει περίπτωση να τους σταματήσει κάτι άλλο; Όχι. Η σκηνή όπου ομάδες κοριτσιών και αγοριών που ποζάρουν ασταμάτητα με φόντο κάποιο ηλιοβασίλεμα σε συνδυασμό με προβλέψιμα hastags για το πόσο καλά περνούν (και) αυτό το καλοκαίρι έχει αντικαταστήσει την κλασική εικόνα όπου οικογένειες άπλωναν τα τάπερ τους για το καθιερωμένο μεσημεριανό τσιμπούσι.

Πλαστικά και σκουπίδια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Η κλιματική αλλαγή καλπάζει, οι κυβερνήσεις σφυρίζουν αδιάφορα και στην Ελλάδα απολαμβάνουμε κάποιες θλιβερές πρωτιές. Η πολλές φορές απαράδεκτη κατάσταση σε σχέση με τα πλαστικά και τα σκουπίδια στα ελληνικά νησιά (κι όχι μόνο) είναι τέτοια ώστε αποτελεί δυσφήμιση για την χώρα και τον τουρισμό - το ποστάρισμα του Leonardo DiCaprio για την Άνδρο έκανε, δυστυχώς, τον γύρο του κόσμου.

Από: Εsquire IT


φωτογραφία © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.