Ξενοδοχεία πέντε αστέρων που μπορείς να αντέξεις οικονομικά

Πολυτέλεια για όλους.

Η απόσταση που χωρίζει ένα hostel από διακοπές που θα σε χαλαρώσουν είναι χαώδης. Ένα χάος, όμως, χωρίζει πολύ συχνά τις οικονομικές απαιτήσεις των πολυτελών ξενοδοχείων από το ποσό που μπορείς να διαθέσεις στο επόμενό σου ταξίδι. Υπάρχει φως στο τούνελ ή μήπως η τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων είναι κάτι που θα απολαύσεις μονάχα με κιάλια;

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Καλαίσθητα δωμάτια, εντυπωσιακές πισίνες, ακόμα πιο εντυπωσιακή θέα και χαλαρωτικά SPA βρίσκονται πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις. Ρίξε μία ματιά σε αυτά τα 15 ξενοδοχεία πέντε αστέρων που προσφέρουν δωμάτια για όλα τα πορτοφόλια.

Barcelo Imagine | Μαδρίτη

Ξενοδοχεία πέντε αστέρων που μπορείς να αντέξεις οικονομικά

Ένα πρωτοποριακό urban hotel όπου το design, η μουσική και η τέχνη γίνονται ένα. Στα 156 καλαίσθητα δωμάτιά του μπορεί να προσθέσει κανείς την πισίνα, τη σάουνα και το εκπληκτικό rooftop με τον χαρακτηριστικό τίτλο "sky lounge". Όλα σχεδιασμένα κάτω από το πρίσμα μίας μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

Τιμή: Από 130 ευρώ το δίκλινο

Carlton Palace | Ντουμπάι

Carlton Ντουμπάι

Εδώ και 20 χρόνια, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της πόλης σερβίρει το διάσημο πρωινό του, το οποίο συνοδεύεται εξαιρετικά με μία βουτιά στην πισίνα.

Τιμή: Από 80 ευρώ το δίκλινο

Central Park | Τουλούμ (Μεξικό)

Central Park Τουλούμ Μεξικό

Πολυτέλεια, υψηλό design και εξωτικό φυσικό τοπίο συνδυάζονται ιδανικά σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μία από τις πιο περιζήτητες γωνιές του παραθαλάσσιου Μεξικού. Λίγα βήματα μακριά από τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο της περιοχής και τις υπέροχες παραλίες. Όσο για την απόλυτη χαλάρωση; Αυτή προσφέρεται στο spa του Central Park.

Τιμή: Από 145 ευρώ το δίκλινο

Hotel de France | Βιένη

Hotel De France Βίενη

Το ταξίδι σε μία από τις πιο κομψές και ακριβές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, δεν σημαίνει ότι κάνει απαγορευτική την παραμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Το εν λόγω κατάλυμα διατηρεί το αυτοκρατορικό μεγαλείο του παρελθόντος προσφέροντας όμως μία υπερσύγχρονη εμπειρία στους επισκέπτες.

Τιμή: Από 115 ευρώ το δίκλινο

Granvia | Κιότο

Granvia ξενοδοχείο Κιότο

Φουτουριστικό όσο λίγα, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στον κεντρικό σταθμό αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο προορισμό διακοσμημένο με εκατοντάδες έργα τέχνης και προσφέρει ένα εξαιρετικό SPA που συνδυάζεται με πολλές διαφορετικές γευστικές εμπειρίες στα εννιά ξεχωριστά εστιατόριά του. Η πανοραμική θέα από τα δωμάτια κόβει την ανάσα.

Τιμή: Από 100 ευρώ το δίκλινο

House Hotel Karakoy | Κωνσταντινούπολη

Karakoy Κωνσταντινούπολη

Από το 1863 έως σήμερα, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο ιδανικό για Instagram φωτογραφίες. Μία μικρή συμβουλή: δοκιμάστε τις γεύσεις του κι φροντίστε να ανεβείτε μέχρι τον τελευταίο όροφο.

Τιμή: Από 140 ευρώ το δίκλινο

Iberostar Grand | Βουδαπέστη

Iberostar Grand Βουδαπέστη

Με όλα τα ιστορικά αξιοθέατα στα πόδια σου, το εσωτερικού του Iberostart Grand είναι μία όαση ηρεμίας πλήρως απομονωμένη από τους θορύβους της πόλης. Το χαρακτηριστικό design του Philippe Stark αιχμαλωτίζει το βλέμμα ενώ το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί το απόλυτο must.

Τιμή: Από 113 ευρώ το δίκλινο

Les Jardins de la Medina | Μαρακές

La Medina Μαρακές

Στο κέντρο ενός παραδοσιακού κτίσματος, με την αύρα ενός ιστορικού ξενώνα, προσφέρεις όλες τις ανέσεις υψηλού επιπέδου που μπορεί να απαιτήσει κανείς.

Τιμή: Από 125 ευρώ το δίκλινο

Legandale | Πεκίνο

Legandale Πεκίνο

Εξαιρετική τοποθεσία και υπηρεσίες πρώτης ποιότητας σε ένα καταπληκτικό κτίριο στις παρυφές της Απαγορευμένης Πόλης. Οι κήποι, το αυτοκρατορικό στυλ, η εσωτερική διακόσμηση και η θέα συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ.

Τιμή: Από 125 ευρώ το δίκλινο

Maidens Hotel | Νέο Δελχί

Maidens Hotel | Νέο Δελχί

Ένα ξενοδοχείο με ηλικία που ξεπερνά τον έναν αιώνα κι όλα τα χαρακτηριστικά της εποχής που η Μεγάλη Βρετανία θεωρούσε την Ινδία το πετράδι του στέμματος της αυτοκρατορίας. Επί της ουσίας υπήρξε ένα από τα πρώτα πολυτελή καταλύματα της πόλης και παραμένει, μέχρι σήμερα, σημείο αναφοράς. Τα cocktails στον κήπο του αποτελούν από μόνα τους μία μοναδική εμπειρία.

Τιμή: Από 140 ευρώ το δίκλινο

U Sathorn | Μπανγκόκ

Μπανγκόκ U ξενοδοχείο Sathorn

Ένα resort με αέρα boutique hotel στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης που όμως, δια μαγείας, κρατά το χάος της Μπανγκόκ μακριά. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό αποπνέουν έναν αέρα από τις μέρες της γαλλικής κυριαρχίας στην περιοχή. Όσο για το εστιατόριο του J'AIME by Jean-Michel Lorain; Αυτό φέρει περήφανα ένα αστέρι Michelin στο βιογραφικό του.

Τιμή: Από 100 ευρώ το δίκλινο

La Siesta | Χόι Αν (Βιετνάμ)

La Siesta Χόι Αν

Η ειδυλλιακή τοποθεσία της παραθαλάσσιας Χόι Αν φιλοξενεί πολλά πολυτελή καταλύματα όμως κανένα δεν μπορεί να ξεπεράσει το La Siesta στις value for money υπηρεσίες που προσφέρει. Οι δύο τεράστιες πισίνες, μία με αλμυρό και μία με γλυκό νερό, το SPA και οι 37 σουίτες διακοσμημένες με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζουν το παρελθόν της πόλης είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.

Τιμή: Από 78 ευρώ το δίκλινο

State Hermitage Museum Hotel | Αγία Πετρούπολη

Hermitage Μουσείο

Το να ζήσεις σαν τσάρος, ακριβώς στην καρδιά της πιο αυτοκρατορικής από τις ρωσικές πόλεις, είναι μία πραγματικότητα εδώ κι έξι χρόνια. Ένα μέρος του εντυπωσιακού μουσείου έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. 

Τιμή: Από 120 ευρώ το δίκλινο

Great Tacande Costa Adeje | Τενερίφη

Great Tacande Costa Adeje Τενερίφη

Ένα ξενοδοχείο που έχει σχεδιαστεί με σκοπό χαρίσει την απόλυτη ξεκούραση. Τοποθετημένο πάνω στην παραλία, με ένα εντυπωσιακό SPA και θέα προς το νησί της La Gomera, είναι ιδανικό για να ανακαλύψεις κανείς τις ομορφιές της νότιας Τενερίφης.

Τιμή: Από 65 ευρώ το δίκλινο

Turim Boulevard Hotel | Λισαβόνα

Ξενοδοχείο Tourim Λισαβόνα

Το πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από μερικά από τα πλέον βασικά τοπόσημα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, τοποθετημένο στη λεωφόρο Liberdade. Σύγχρονη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με πολυτελή και φιλόξενο εσωτερικό διάκοσμο, καταπληκτικά δωμάτια και σουίτες, φανταστικά ταράτσα που συνδυάζει πισίνα και πανοραμική θέα είναι τα μεγάλα ατού ενός από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Λισαβόνας.

Τιμή: Από 105 ευρώ το δίκλινο

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης