Το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της Standard Hotels άνοιξε στο Λονδίνο

Check in σε μία από τις πιο cool ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου.

Είναι λίγο οξύμωρο: Ενώ η Βρετανία προετοιμάζεται να την κάνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η The Standard Hotels πάτησε για πρώτη φορά πόδι στην Ευρώπη. Το έβδομο ξενοδοχείο της αλυσίδας είναι και το δεύτερο εκτός αριστοκρατικών ΗΠΑ, μετά από αυτό στις Μαλδίβες. Ένα τερατώδες κτίριο, στο πιο στρατηγικό όμως σημείο για έναν επισκέπτη της πόλης, το Κινγκς Κρος, μεταμορφώθηκε από την "Boogie Nights" αισθητική της εταιρείας στο πιο cool ξενοδοχείο ίσως και της Ευρώπης ολόκληρης.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της Standard Hotels άνοιξε στο Λονδίνο

Το The Standard London έχει 266 δωμάτια σε 42 μοναδικά στυλ, που καλύπτουν πλήρως το φάσμα ανάμεσα στα cozy core δωμάτια μέχρι τις σουίτες με βεράντες και εξωτερικές μπανιέρες (!) που "βλέπουν" στο σταθμό του Σεντ Πάνκρας.

The Standard London

Τρία εστιατόρια, με κορυφαίο αυτό του 10ου ορόφου με πανοραμική θέα του Λονδίνου 360 μοιρών, όπου ο Ισπανός chef τηγανίζει τορτίγιες με χαβιάρι. Στο Double Standard στο ισόγειο οι ένοικοι/επισκέπτες παίρνουν πρωινό, κολατσίζουν, τσιμπάνε και δοκιμάζουν υπέροχα κοκτέιλ. Γιατί Double Standard; Κυρίως λόγω των υπέροχων κοκτέιλ που ύστερα από λίγη ώρα "διπλασιάζουν" την οπτική των πελατών.

The Standard London

Η αλυσίδα δεν πουλάει ιστορία ούτε αριστοκρατική ατμόσφαιρα. Πουλάει ανυπέρβλητη χαλαρή σημερινή αισθητική, που ίσως κάνει κάποιους να αναβάλουν την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο ή στα Harrods, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Προσοχή όμως: όχι κάποιες, κάποιοι.

The Standard London
The Standard London

Το συγκεκριμένο πάντως ξενοδοχείο δεν προσφέρει και φτηνά τη μοναδική αισθητική του. Με 200 στερλίνες το στάνταρ δίκλινο, δεν το λες και απλησίαστο, ούτε όμως κελεπούρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear