3 λόγοι για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Ανακαλύψαμε τις πιο ρομαντικές ιδέες για ερωτευμένους.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιανουαρίου 2020

Το έθιμο λέει ότι αυτή τη μέρα γιορτάζουμε τη ρομαντική αγάπη και συνήθως αυτό περιλαμβάνει κόκκινες καρδιές, λουλούδια, σοκολατάκια ή άλλα γλυκά και οτιδήποτε άλλο στο μυαλό μας εκφράζει αγάπη. Ωστόσο, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φαίνεται να είναι μία από αυτές τις γιορτές για τις οποίες οι άνθρωποι είτε λατρεύουν είτε αδιαφορούν και μάλιστα αυτό πολύ σπάνια σχετίζεται με το αν βρίσκονται σε σχέση ή όχι. Κι όμως, υπάρχουν 3 λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια αξίζει να την γιορτάζουν.

1. Αν είσαι σε σχέση, είναι ευκαιρία να κάνεις έκπληξη στην αγαπημένη σου

Αν έχεις μία σύντροφο με την οποία περνάς όμορφα, τότε γνωρίζεις ήδη ότι είναι σημαντικό να δείχνεις την εκτίμησή σου καθημερινά. Αλλά η καθημερινότητα συχνά μας κάνει να παραμελούμε τα σημαντικά και εύκολα θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα. Γι' αυτό όσοι είναι αρκετά τυχεροί να βρίσκονται σε μια σχέση αγάπης, τότε έχουν σίγουρα τον ιδανικό λόγο να γιορτάσουν τη μέρα των ερωτευμένων. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μια τεράστια επίδειξης αγάπης, αλλά οι μικρές κινήσεις ή απλά ο χρόνος που θα διαθέσεις για να σκεφτείς κάτι ξεχωριστό θα πουν περισσότερα από τα λόγια.

Η συνέχεια στο missbloom.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης