Η Apple αποκαλύπτει επιτέλους το iPhone12

Με το αναπάντεχο event που ονομάζεται Hi, Speed, στις 13 Οκτωβρίου.

Η Apple έχει ήδη στείλει προσκλήσεις για το επόμενο event της, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPhone 12. Μετά το 10.2-inch iPad, το iPad Air και το Apple Watch Series 6 ήρθε λοιπόν η ώρα για το νέο smartphone της αμερικανικής εταιρείας. Αυτό θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου.

Το όνομα του event Hi, Speed είναι μία σαφής αναφορά στον   ταχύτερο επεξεργαστή της Apple μέχρι σήμερα καθώς και στο νέο blower, που έχουν προσαρμοστεί στο ολοκαίνουριο smartphone προκειμένου να υποστηρίζει το 5G.

Φυσικά πρόκειται για την πρώτη συσκευή της εταιρείας από το Κουπερτίνο που θα έχει δυνατότητες 5G, με πολλούς αναλυτές να εκτιμούν ότι το iPhone 12 θα είναι απλά ο πρώτος κρίκος μίας σπουδαίας αλυσίδας για την αναβάθμιση του brand αλλά και για το μέλλον της ίδιας της τεχνολογίας. Πιθανότατα, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές της εταιρείας, ενώ πολλοί από τους ανταγωνιστές της Apple -Samsung, Google, Motorola, Huawei και LG- διαθέτουν ήδη παρεμφερείς συσκευές που υποστηρίζουν 5G δίκτυα.

Υπενθυμίζουμε η παρουσίαση της Apple για κάθε νέο iPhone γίνεται παραδοσιακά κάθε Σεπτέμβριο, με την πανδημία να λειτουργεί ανασταλτικά στη φετινή περίπτωση. Η 13η Οκτωβρίου πάντως είναι πλέον πολύ κοντά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Καλώς ήρθες ηλεκτρική Ferrari

Όσα γνωρίζουμε για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γραφει Παυλος Κρουστης