Netflix χωρίς ίντερνετ

Είσαι σίγουρος ότι δεν εξαντλείς όλα σου τα δεδομένα βλέποντας ταινίες και σειρές online;

Το Netflix είναι μακράν η πιο mainstream συνήθεια της καθημερινότητάς μας, τείνει πλέον να γίνει σταθερή αξία εξαιτίας του παρατεταμένου lockdown. Μεταξύ μας, η ευκολία της χρήσης του είναι εκείνη που το καθιστά τόσο δημοφιλές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο και μπορεί να σου κάνει παρέα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Ή και όχι, αν δεν έχεις δεδομένα στο κινητό σου ή σου διαφεύγει μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. 

Παρότι πλέον όλοι λίγο πολύ θεωρούμαστε βετεράνοι στο netflixing, ενδέχεται να ξεχνάς ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου χωρις να πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet. H διαδικασία για να παρακολουθήσεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις, είναι πάρα πολύ απλή, αρκεί να γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να δεις:

Βήμα πρώτο: Εντόπισε την ταινία ή τη σειρά

Έχεις κάτι συγκεκριμένο που έχεις βάλει στο μάτι; Κάνε την αναζήτησή σου, βρες την ταινία ή τη σειρά και επίλεξε το εικονίδιο για download που θυμίζει βέλος με φορά προς τα κάτω. 

Βήμα δεύτερο: Download

Στο summary page της ταινίας ή της σειράς που θέλεις να δεις, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει επιλογή download δίπλα από κάθε επεισόδιο, σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο να κατεβάσεις ολόκληρη τη σεζόν - άλλωστε μπορεί να έχεις ήδη δει κάποια επεισόδια. Προφανώς για να τα κατεβάσεις, πρέπει εκείνη τη στιγμή να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Βήμα τρίτο: Άνοιξέ το

Όταν η σειρά ή ταινία που επέλεξες να δεις έχει αποθηκευτεί, έχεις πρόσβαση σε αυτή μέσα από το τμήμα My Downloads στην εφαρμογή. Τώρα, μπορείς να την παρακολουθήσεις χωρίς διαδίκτυο. 

Σημείωση: Για να κατεβάσεις το περιεχόμενο που θέλεις πρέπει προφανώς να προϋπάρξεις σε χώρο με πρόσβαση στο ίντερνετ, όπως επίσης να χρησιμοποιείς συσκευές iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 9.0 (και άνω), κινητό τηλέφωνο ή tablet android 4.4.2 (και άνω) και tablet ή υπολογιστή με Windows 10 version 1607. Από το MacBook σου δε μπορείς να κατεβάσεις περιεχόμενο. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης