Τι περιμένουμε από το event της Apple

Η μεγάλη στιγμή για την παρουσίαση των αναβαθμισμένων προϊόντων -και του iPhone 13- καταφθάνει.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 06 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά από ένα αναγκαστικά αδιάφορο 2020, η Apple επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα. Και αυτή η κανονικότητα περνά από μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες και στην οποία θα παρουσιαστούν το iPhone 13, το Apple Watch 7 και τα AirPods 3. Η πιο πιθανή ημερομηνία για να πραγματοποιηθεί -εκτός απροόπτου πάντα, δεδομένων των συνθηκών- η 14η Σεπτεμβρίου.

Όπως και να έχει, όποτε κι αν γίνει, χάρη στις φήμες έχουμε ήδη σχηματίσει μία μικρή εικόνα του τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από την εν λόγω παρουσίαση. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν μέχρι στιγμής, έχουν ως εξής: 

Apple Watch 7

Το Apple Watch 7 λέγεται ότι θα φέρει επανάσταση όσον αφορά στην αισθητική των προγενέστερων. Η νέα συσκευή θα είναι πιο τετράγωνη και επίπεδη, κάτι σα συνέχεια του σχεδιασμού του iPad Pro ή του iPhone 12. Επίσης, θα είναι μεγαλύτερο (41mm και 45mm),  για την ακρίβεια 1mm μεγαλύτερο από το Apple Watch 6, ενδέχεται να έχει βελτιωθεί όσον αφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και να φέρει ένα νέο αισθητήρα για την παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα. Το Apple Watch 7 θα "φέρει" το WatchOS 8, το οποίο παρουσιάστηκε στο Apple Worldwide Developers Conference τον περασμένο Ιούνιο.

>Διάβασε ακόμη: To iPhone είναι το πιο ασφαλές smartphone της αγοράς. Aλλά μέχρι πότε;

iPhone 13

Το iPhone 13 φημολογείται ότι θα διατίθεται σε τέσσερις εκδοχές: τα iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Max- σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo. Παρόλο που δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, δεν είναι καθόλου απίθανο να βγει στην αγορά εντός Σεπτεμβρίου με νέο σχεδιασμό, βελτιωμένες κάμερες, μπαταρία και περισσότερες "ευκολίες", όπως η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων ή η αποστολής μηνυμάτων από το δορυφορικό δίκτυο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

AirPods 3

Κατά το Bloomberg, φέτος ίσως δούμε και τη βελτιωμένη εκδοχή των AirPods. Για την ακρίβεια, ψιθυρίζεται ότι τα AirPods 3 θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα AirPods Pro, όπως υποστήριξη χωρικού ήχου, μικρότερο στέλεχος, άκρα που θα μπορούν να αντικατασταθούν από νέα και μικρότερη θήκη φόρτισης. Φυσικά, δε θα διαθέτουν ακύρωση θορύβου, μία λειτουργία που παραμένει μόνο στα AirPods Pro και AirPods Max.

>Διάβασε ακόμη: H σημασία των updates στις συσκευές της Apple

iPad Mini 6

Άλλα tablet της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPad, iPad Air και iPad Pro, έχουν ήδη "ενημερωθεί" φέτος, οπότε μένει μόνο το iPad Mini για να ολοκληρωθεί στο σύνολό της η αναβάθμισή τους. Μάλιστα λέγεται ότι ένας επανασχεδιασμός για το iPad Mini "θα πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει" μέχρι το φθινόπωρο του 2021. Σε αυτόν θα συμπεριλαμβάνονται το FaceID και η διεύρυνση της οθόνης όσον αφορά στο πλαίσιό της. 

iPad 9ης γενιάς

Καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να προκύψει μία ενημέρωση στο iPad της Apple αυτό το φθινόπωρο με ένα νέο μοντέλο ένατης γενιάς. Οι φήμες λένε ότι το επόμενο tablet του τεχνολογικού γίγαντα θα μπορούσε να διαθέτει λεπτότερο σχεδιασμό και βελτιωμένο επεξεργαστή.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.