To τρικ για να αλλάζεις τα μηνύματα στο WhatsApp

Έστειλες ένα μήνυμα που δεν έπρεπε; Σε λίγο καιρό, θα μπορείς να το κάνεις edit.

Να και κάτι σούπερ χρήσιμο που το μαθαίνεις, όπως πολλά άλλα, από εμάς. Το WhatsApp πρόκειται πολύ σύντομα να προσθέσει ένα νέο feature, που θα σου επιτρέπει να κάνεις edit σε ένα μήνυμα, δηλαδή να αλλάξεις αυτά που γράφεις σε αυτό, αφού το στείλεις. Κάτι που, ας μας επιτραπεί να εκφέρουμε άποψη, έπρεπε ήδη να είχε γίνει, καθώς το ίδιο και το αυτό ισχύει π.χ. στα posts του Facebook και του Instagram.

To τρικ για να αλλάζεις τα μηνύματα στο WhatsAppGetty Images

Πώς θα λειτουργεί

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο feature και, όπως είθισται, μάλλον θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές μέχρι να ενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή. Παρ' όλα αυτά, μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου κάποια πολύ ενδιαφέροντα κλου.

> Διάβασε ακόμα: Το μυστικό μενού του WhatsApp

Γράψε, σβήσε, ξαναγράψε

Αφού στείλεις ένας μήνυμα, θα υπάρχει η επιλογή του edit, η οποία θα σου επιτρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενό του. Το καταπληκτικό είναι το ότι το 'ιστορικό' των τροποποιήσεων που έχεις κάνει στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν θα παραμένει ορατό, καθώς το τροποποιημένο κείμενο απλώς θα αντικαθιστά το προηγούμενο.

> Διάβασε ακόμα: Κι αν το Twitter γίνει το νέο WhatsApp;

Αυτή η δυνατότητα, όμως, θα υπάρχει μόνο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά την αποστολή του μηνύματος, το οποίο δεν έχει ακόμη καθοριστεί από τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν το feature που θα είναι σύντομα διαθέσιμο για περιβάλλοντα iOs, Android και desktop. Αναμένουμε, λοιπόν, στο smartphone μας.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης