Messi vs Mbappe τώρα και στο God of War;

Οι δυο τους καταλήγουν σε ένα χιονισμένο δάσος να δέρνουν ο ένας τον άλλον.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 23 Δεκεμβρίου 2022

Τι θα έλεγες αν μετά τον τελικό του Μουντιάλ και την επικράτηση του Lionel Messi επί του Kylian Mbappe, ή μάλλον της Αργεντινής έναντι της Γαλλίας, έβλεπες τους δύο πρωταγωνιστές να αναμετρώνται και σε video game; Και όχι δεν εννοώ το νέο FIFA 23 και τον αγώνα εθνικών ομάδων.

Σε μια παραλλαγή των όσων παρακολουθήσαμε στον τελικό της Ντόχα, ένας YouTuber μετέφερε το ποδοσφαιρικό σύμπαν σε μια οθόνη βίαιου gaming. Ο Messi και ο Mbappé καταλήγουν σε ένα χιονισμένο δάσος να δέρνουν ο ένας τον άλλον. Και η ιστορία, επιπλέον, έχει μια ανατροπή 180 μοιρών με τον Γάλλο αυτή τη φορά να επικρατεί. 

Να πέσει το βίντεο:

God of War με φαντασία

Ο εν λόγω YouTuber αφιερώνει τα βίντεό του στο σύμπαν του God of War, ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια στην ιστορία του PlayStation. Με τη βοήθεια των mods -τροποποιήσεις στον κώδικα ενός βιντεοπαιχνιδιού που επιτρέπουν την αλλαγή της εμφάνισης ή της λειτουργίας ορισμένων στοιχείων του σχεδιασμού του-, ο δημιουργός περιεχομένου αντικαθιστά σε πολλά από τα βίντεό του τους πρωταγωνιστές μιας από τις πιο σημαντικές μάχες του God of War, τον Kratos και τον Baldur, με χαρακτήρες όπως ο Homer Simpson ή ο Shaggy από το Scooby Doo, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η σκηνή, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι ακόμη πιο ξεκαρδιστική όταν ο Messi και ο Mbappé, συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκονται αντιμέτωποι.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.