Το επόμενο iPhone θα φορτίζει ασύρματα όλα τα υπόλοιπα iPhones

Γι' αυτό άλλωστε και θα κοστίζει μία περιουσία.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Φεβρουαρίου 2019

Ασύρματη φόρτιση ή αλλιώς, wireless charging. Δύο λέξεις που περιγράφουν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους κολοσσούς της τεχνολογίας που ανταγωνίζονται στο πεδίο των smartphones. Οι πρώτες προσπάθειες για κάτι τέτοιο μοιάζουν να είναι προς το παρόν αρκετά υποτονικές. Όμως η τεχνολογία εξελίσσεται και μοιάζει να μην είναι και πολύ μακριά η στιγμή που δεν θα χρειάζεται πλέον να μπλεκόμαστε με καλώδια. 

Οι φήμες θέλουν το iPhone XR να διαθέτει ένα επαναστατικό feature που θα σχετίζεται με την μπαταρία του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Apple Insider, το επερχόμενο iPhone θα διαθέτει την ίδια αμφίπλευρη (bilateral) τεχνολογία φόρτισης, που θα χρησιμοποιηθεί και στο AirPower pad. Κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να φορτίζει και άλλες αντίστοιχες συσκευές, τοποθετημένες όχι μόνο επάνω του αλλά και σε κοντινή απόσταση. 

Το επόμενο iPhone θα φορτίζει ασύρματα όλα τα υπόλοιπα iPhones

Αυτή, δεν θα είναι η μόνη βελτίωση, καθώς η μπαταρία του θα έχει εμφανώς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενώ εξελιγμένες θα είναι και οι λειτουργίες του Face ID. Όπως αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο θα έχει και την αντίστοιχη επίπτωση στην τιμή του νέου iPhone, η οποία θα είναι αισθητά πιο υψηλή.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται να προστεθούν στην ήδη μεγάλη λίστα με όλα όσα ετοιμάζει η Apple για το 2019. Samsung, Google και Huawei προσπαθούν να στραφούν κι αυτές με τη σειρά τους προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ασφαλώς, οι εξελίξεις στον κόσμο των smartphones αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.