Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iPhone των €400

Το SE 2 αναμένεται στις αρχές του 2020 και ενδιαφέρον δεν έχει μόνο η τιμή του.

Πριν μερικές ημέρες, ο κορυφαίος αναλυτής σε θέματα της Apple Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα νέο, mid-range μοντέλο iPhone, θέτοντας ως χρονικό ορίζοντα για να συμβεί αυτό τις αρχές του 2020. Το έγκυρο site Macrumors επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο project της αμερικανικής εταιρείας που θα ονομάζεται iPhone SE 2.

Ο διάδοχος του SE θα είναι ασφαλώς μία πολύ πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Θα μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 8 και η τιμή του θα ξεκινά περίπου από τα €400. 

Οι τεχνολογικές προδιαγραφές του ωστόσο θα είναι εξαιρετικά αξιόλογες, καθώς θα διαθέτει τον επεξεργαστή Bionic A13, ίδιο δηλαδή με το iPhone 11, 3GB RAM και μνήμη αποθήκευσης 64 GB ή 128 GB.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iPhone των €400

Από την άλλη, θα απουσιάζει από αυτό το 3D Touch matrix που υπάρχει στο iPhone 8, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς θα παρουσιαστεί μία πιο "δυναμική" διαχείριση των επιλογών της οθόνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPhone SE 2 σχεδιάστηκε για τους χρήστες των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, των συσκευών δηλαδή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το iOS 13.

Σύμφωνα πάντοτε με το Macrumors, στο Cupertino υπολογίζουν να πωλούνται 2-4 εκατομμύρια SE 2 μηνιαίως, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος των 30.000.000, τον οποίο έχει θέσει η εταιρεία μέχρι το τέλος του 2020.


Διάβασε ακόμη για τα νέα iPhones, το θρυλικό κατάστημα της Apple στη Νέα Υόρκη που άνοιξε ξανά τις πύλες του και δες τι υπάρχει μέσα σε ένα iPhone 11 Pro.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Denise Ohnona ή αλλιώς, η σωσίας της Kate Moss

Δύο μοντέλα, μία απίστευτη ομοιότητα.