Δωρεάν video games από την Sony για το PlayStation 4

Σε μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να βοηθήσει τα ανεξάρτητα gaming studios.

Ο μόνος δρόμος στην καραντίνα είναι τα video games. Για όσους είναι ή έχουν υπάρξει gamers, το αγαπημένο τους χόμπι λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας στις καταστάσεις κατ’ οίκον εγκλεισμού που βιώνουμε. Φυσικά, πόσο gaming αντέχεις με τα ίδια παιχνίδια; Σε αυτήν τη λογική, η πρόσφατη κίνηση της Sony σχετικά με το PlayStation 4 ήταν ένα χέρι βοηθείας προς τους αναρίθμητους fans της κονσόλας. Ποια ακριβώς ήταν η εξαγγελία της ιαπωνικής εταιρείας;

Σε μία προσπάθεια να πείσουν όλον τον κόσμο να μείνει σπίτι και να παραμείνει μακριά από τον COVID-19, προχώρησε σε μία πρωτοβουλία που ονoμάστηκε "Play At Home”.

H πρωτοβουλία

Πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο PlayStation blog: "Ως ένα ευχαριστώ σε όλους όσους κάνουν το χρέος τους για να μειώσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας η Sony Interactive Entertainment είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Play Home Initiative. Το Play At Ηome έχει δύο στόχους: Πρώτον, να δώσει δωρεάν παιχνίδια στην κοινότητα του PlayStation έτσι ώστε να ψυχαγωγηθεί στο σπίτι και δεύτερον, να δημιουργηθεί ένα fund που θα βοηθήσεις τους μικρούς ανεξάρτητους παραγωγούς video games που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω κορονοϊού να συνεχίσουν να δημιουργούν εκπληκτικές gaming εμπειρίες για όλους τους gamers".

Πέρα, όμως, από την ενδιαφέρουσα χειρονομία, τι έχουν να κερδίσουν οι gamers από όλο αυτό; Πιο κάτω στο post, διαβάζουμε ότι η Sony προσφέρει το Uncharted: The Nathan Drake Collection and Journey εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα (από τις 15 Απριλίου έως τις 5 Μαίου). Σε περίπτωση τώρα που δεν γνωρίζεις το διάσημο game, πρόκειται για ένα treasure-hunting adventure που έχει γίνει remastered για το PS4 και κατά κάποιον τρόπο φέρνει τον μύθο του Indiana Jones στον 21ο αιώνα.

Τέλος, η Sony Interactive Entertainment θα δωρίσει 10 εκ. Δολάρια στο "Creative Funding”, το fund δηλαδή που θα στηρίξει τους ανεξάρτητους παραγωγούς παιχνιδιών, αφού όπως η ίδια αναφέρει: "Οι παραγωγοί είναι ζωτικής σημασίας για την gaming κοινότητα, αφού αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της, ενώ παράλληλα εμείς ως Sony αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες και τα οικονομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή τα μικρότερα gaming studios".

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.