Εξοπλισμός χιλιάδων δολαρίων εξαφανίστηκε από τα γυρίσματα του Lupin

Μετά το Crown, άλλη μία σειρά του Netflix μπήκε στο στόχαστρο ληστών.

Γράφει: Esquire Editors 03 Μαρτίου 2022

Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι εκλάπησαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων από το σετ της σειράς "The Crown", μία ακόμη επιτυχημένη παραγωγή του Netflix μπήκε στη λίστα επίδοξων ληστών. Θα μπορούσε κάποιος να αποκαλέσει ειρωνική εξέλιξη την κλοπή που συνέβη στο σετ της σειράς "Lupin", από τη στιγμή που η πλοκή αφηγείται την ιστορία ενός καλόκαρδου ληστή, τον οποίον υποδύεται ο Omar Sy.

Το περιστατικό

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκλάπη εξοπλισμός 330 χιλιάδων δολαρίων από το σετ στη Γαλλία, τη στιγμή που η παραγωγή βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων για τον 3ο κύκλο. Πιο αναλυτικά, 20 ληστές με μάσκες μπήκαν ξαφνικά στο σετ, ρίχνοντας πυροτεχνήματα - κροτίδες, ενώ μία σκηνή με τον Sy βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ξέρουμε πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα

Ψάξαμε την αγορά για εσένα και έτσι σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης