Χτίσε σώμα σαν τον Josh Brolin με αυτό το πρόγραμμα προπόνησης πλάτης

Να, πώς ο 53άρης σήμερα ηθοποιός διόγκωσε τους μυς του για τους πρόσφατους ρόλους του ως "κακός".

Γράφει: Νίκος Αγάθος 12 Φεβρουαρίου 2021

Στις πιο πρόσφατες ταινίες του, ο Josh Brolin (που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, το 1968) κυκλοφορεί πιο άγριος και πιο μυώδης από ποτέ. Όμως, στην κανονική του ζωή, ο 53χρονος ηθοποιός (παρά το ιστορικό συλλήψεων και φυλάκισης για μέθη και τους πολλούς γάμους με ανάλογα διαζύγια), είναι σήμερα μπαμπάς τριών παιδιών. Έχει κάνει μεγάλη στροφή στη συμπεριφορά και τις συνήθειές του και, σε γενικές γραμμές, είναι ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος.

Οι ρόλοι

Τρεις τελευταίοι από τους τελευταίους ρόλους του (Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας, Deadpool 2 και Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών), τον επανέφεραν στο πανί ενσαρκώνοντας τον πιο κακό χαρακτήρα επί Γης.

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

Ρίχνοντας μια ματιά στους χαρακτήρες που υποδύεται θα καταλάβεις το γιατί -κατά έναν τρόπο είναι απολύτως συνδεδεμένος με τον παλιό του εαυτό.

Οι μύες που έπρεπε να αποκτήσει για το ρόλο του Cable στο Deadpool 2 ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές μεταμόρφωσης σώματος ηθοποιού, συνηγορούντως του γεγονότος ότι ο Brolin ήταν μεσήλικας. Για τον ίδιο, ήταν επίσης ευκαιρία να αποτάξει το εθισμένο στο αλκοόλ και τις ουσίες παρελθόν του, αναδεικνύοντας τα οφέλη της καλής υγείας και της προπόνησης στους ακόλουθούς του στο Instagram. 

Η προπόνηση

Ο άνθρωπος πίσω από τον μετασχηματισμό του Brolin, ο προσωπικός προπονητής πολλών διασημοτήτων του Χόλιγουντ Justin Lovato, έχει πει τα εξής: "Ο Brolin είχε μια αστείρευτη ενέργεια όσο βρισκόμασταν στο γυμναστήριο. Από τη στιγμή που πήρε το επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του ότι επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους για το καστ των ταινιών Infinity War, Deadpool 2 και Sicario 2, το επόμενο τηλεφώνημα ήταν σε μένα. "Justin...", μου είπε, "...κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις  χωρίς να λογαριάζεις πόνο και χρόνο. Είμαι αποφασισμένος να κάνω τους τριαντάρηδες συμπρωταγωνιστές μου να τρέχουν και να μη φτάνουν".

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

"Τρεις ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, επί τρεις μήνες", είπε ο Lovato.

"Την επόμενη μέρα, ο Brolin ήταν εκεί -μια ώρα πριν φτάσω εγώ στο γυμναστήριο".

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης