Γυμναστική και χαλάρωση στο Blanche, στο πιο αριστοκρατικό fitness club του Παρισιού

Ξύλινες και γρανιτένιες επιφάνειες, πισίνα και χαμάμ, κινηματογράφος και, φυσικά, εστιατόριο με master chef τον Jean Imbert.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 14 Νοεμβρίου 2018

Η καρδιά της γραφικότερης συνοικίας του Παρισιού, η Μονμάρτη, απέκτησε ένα καινούργιο αξιοθέατο. Η αθλητική λέσχη Blanche στεγάζεται εδώ και λίγο καιρό στην γειτονιά Πιγκάλ, μέσα σε ένα παλιό αρχοντικό του 1901 -το οποίο σχεδιάστηκε από τον σπουδαίο αρχιτέκτονα της εποχής Charles Girault με σκοπό να στεγάσει μια θεατρική σχολή, ωστόσο μετά τον πόλεμο λειτούργησε ως ξενοδοχείο. Μέχρι πριν λίγο καιρό.

Γυμναστική και χαλάρωση στο Blanche, στο πιο αριστοκρατικό fitness club του Παρισιού

Σήμερα, ο πολυεπίπεδος χώρος των 3.000 τ.μ. έχει μετατραπεί σε ένα από τα ομορφότερα γυμναστήρια του πλανήτη, με διακοσμητικές παρεμβάσεις που παραπέμπουν στις εποχές της μεγάλης δόξας (Μεσοπόλεμος) του ξενοδοχείου Blanche (Λευκό).  

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Η εσωτερική, υπόγεια πισίνα

Οι αίθουσες με τα όργανα, οι τάξεις γιόγκα, πιλάτες ή αερόβιας προπόνησης, η πισίνα (20Χ10) και το χαμάμ φυσικά και δεν λείπουν.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Το μπαρ

Αλλά αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη ίσως διαφορά από όλα τα γυμναστήρια του κόσμου, είναι πως το Blanche διαθέτει κινηματογράφο 30 θέσεων και ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από την ταινία Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ, με τα πεντάστερα πιάτα να έχουν την υπογραφή του Jean Imbert, ανερχόμενου αστέρα της γαλλικής γαστρονομίας, διάσημου τηλεοπτικού σεφ και φανατικού εραστή της υγιεινής, βιολογικής κουζίνας.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Η σάουνα

 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.