UA Rush, η συλλογή της Under Armor που θα δώσει ενέργεια στις προπονήσεις σου

Η επαναστατική σειρά αθλητικών ενδυμάτων είναι εξοπλισμένη με υλικά που παρέχουν αυξημένη ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και μυϊκή αποκατάσταση.

Όσοι ασχολούνται με τις προπονήσεις στο γυμναστήριο και στο δρόμο, γνωρίζουν καλά ότι η βελτιστοποίηση της ενέργειας είναι το κλειδί για καλύτερες επιδόσεις. Πρόσφατα είδαμε με έκπληξη τα νέα, πανάλαφρα running παπούτσια Ultra Boost της Adidas (τα οποία προσφέρουν ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας, μέγιστη  υποστήριξη και πρωτόγνωρη άνεση σε κάθε δρομικό τερέν), όπως και τα αθλητικά παντελόνια με τεχνολογία που απομακρύνει ταχύτερα το γαλακτικό οξύ και βελτιώνει την θερμορύθμιση -με στόχο αυξημένη σωματική αντοχή.  

UA Rush, η συλλογή της Under Armor που θα δώσει ενέργεια στις προπονήσεις σου

Λόγω αυτής της τεχνολογικής έκρηξης στον κόσμο της άθλησης, η Under Armour αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να ξεκινήσει μια σειρά καινοτόμων ενδυμάτων, την UA Rush, βασισμένα σε μια εξελιγμένη τεχνολογία  η οποία στηρίζεται σε 13 μεταλλικά στοιχεία που εξορύσσονται απευθείας από τη γη, μετατρέποντάς τα σε πούδρα και συγχωνεύοντάς τα στην ίνα του ρούχου.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Δεν είναι κάτι "μαγικό", αλλά μια πατέντα που βασίζεται στη φυσική. Κατά τη διάρκεια της άθλησης, το σώμα παράγει θερμότητα. Το απορροφητικό ύφασμα UA Rush καταφέρνει να παγιδεύει αυτήν τη θερμότητα και την μετατρέπει σε υπέρυθρη ενέργεια που επιστρέφει ξανά πίσω στο σώμα. Αυτή η ενέργεια διογκώνει τις αρτηρίες και κατά επέκταση αυξάνει την ροή και την οξυγόνωση του αίματος, δίνοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερη ταχύτητα, δύναμη και αντοχή στον χρήστη. Επίσης, βοηθά στην γρηγορότερη αποκατάσταση των μυών μετά από κάθε προπόνηση.

Η σειρά UA Rush της Under Armour περιλαμβάνει μια ποικιλία από μπλούζες, σορτς και κολάν, σε τιμές που ξεκινούν από 55€.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.