Η δίαιτα του Conor McGregor για την επιστροφή του στο UFC

Οι ακριβείς διατροφικές συνήθειες του Ιρλανδού μαχητή, λίγο πριν ξαναμπεί στο οκτάγωνο.

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Δεκεμβρίου 2019

Η επιστροφή του Conor McGregor στο ρινγκ δεν είναι σε καμία περίπτωση μία απλή και εύκολη υπόθεση. Ο Ιρλανδός μαχητής ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως θα αγωνιστεί ξανά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής του John Kavanagh. Στα τέλη Νοεμβρίου υπήρξε και η επίσημη τοποθέτηση, καθώς ο 31χρονος αθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Donald "Cowboy" Cerrone στο Λας Βέγκας, στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Αυτό, πέρα από τις εντατικές προπονήσεις, πρακτικά σημαίνει ότι ο McGregor θα πρέπει να κερδίσει βάρος. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Sun αποκάλυψε τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί τελευταία. Αφού τόνισε ότι δεν τρώει καθόλου junk food, επισήμανε πως καταναλώνει αρκετό καλό κρέας και κοτόπουλο, σολομό, πολλά λαχανικά και φρούτα, καθώς και αυγά για πρωινό. "Για μένα είναι σημαντικό να λαμβάνω μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, που βοηθούν στην ανάπτυξη των μυών καθώς και στην αντοχή των προπονήσεων. Πίνω επίσης πολλά shakes μετά την προπόνηση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο McGregor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Επιπλέον, επιθυμεί να επεκτείνει τη διάρκεια της καριέρας του για μερικά επιπλέον χρόνια, γι' αυτό και θεωρεί απαραίτητο το να παραμένει ενυδατωμένος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας: "Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνάω είναι μερικές διατάσεις και αμέσως πίνω τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό. Αυτό φυσικά το επαναλαμβάνω πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Πίνω επίσης και αρκετό νερό καρύδας. Από την άλλη, οι μόνοι υδατάνθρακες που λαμβάνω είναι από γλυκοπατάτα και κολοκύθα".

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι την επόμενη μονομαχία του, ο πρώην πρωταθλητής της UFC θα πρέπει να προσθέσει στο σωματικό του βάρος περίπου 6,5 κιλά, ώστε όχι μόνο να βρίσκεται εντός της κατηγορίας welterweight (71-77 κιλά) αλλά και για να ισορροπήσει με το βάρος του αντιπάλου του (77 κιλά). Στόχος πάντοτε για τον Conor McGregor είναι να επεκτείνει το ρεκόρ των 21 νικών του (18 με νοκ άουτ) και ασφαλώς να πάρει εκδίκηση σε ένα πιθανό rematch με τον Khabib Nurmagomedov, ο οποίος τον είχε κερδίσει στο οκτάγωνο πριν μερικούς μήνες.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.