Κρυολιπόλυση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η μέθοδος με την οποία θα χτίσεις το καλοκαιρινό σώμα που θέλεις.

Το καλοκαιρινό σώμα που ονειρεύεσαι, δεν μπορεί να χτιστεί στο γυμναστήριο. Σου είναι ξεκάθαρο πια αυτό μετά από τόσα χρόνια συστηματικής άσκησης. Δυστυχώς δεν σε βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση ούτε η υγιεινή διατροφή.  Σημεία όπως το σωσίβιο, τα πλαϊνά της μέσης, αλλά και το διπλοσάγονο, δεν "ακούνε" στις κλασικές προσπάθειες καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Μην σπαταλάς χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε "άστοχα" μέσα. Με την καινοτόμο μέθοδο της κρυολιπόλυσης, μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα το καλοκαιρινό σώμα που θες.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης;

"Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι ακριβώς αυτό που δεν μπορεί να έχει κάποιος με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση: η καταπολέμηση του τοπικού πάχους", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικός Διευθυντής των IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics). "Αυτή η στοχευμένη δράση είναι που έχει κάνει τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αφού μέχρι πρότινος η μοναδική εναλλακτική που υπήρχε, ήταν η κλασική λιποαναρρόφηση".

Πλέον λοιπόν ο δρόμος για να χτίσεις το τέλειο σώμα, δεν περνάει μέσα από κάποια αίθουσα χειρουργείου, δεν απαιτεί νυστέρι, ούτε συνεπάγεται πόνο και πιθανές επιπλοκές.  "Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είναι σύντομη και ανώδυνη. Διαρκεί περίπου 35 λεπτά, εφαρμόζεται στον χώρο του ιατρείου, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες. Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της εφαρμογής, προσωπικά συστήνω την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting® που χαρίζει έως 40% μόνιμη μείωση του τοπικού λίπους σε μόνο μία συνεδρία", επισημαίνει ο Dr. Τζερμιάς.

Σε ποιες περιοχές έχει αποτέλεσμα η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση με την αυθεντική συσκευή CoolSculpting® δρα ουσιαστικά σε όλες τις περιοχές του τοπικού πάχους του ανδρικού, αλλά και του γυναικείου σώματος. Μάλιστα, είναι η μοναδική συσκευή που έχει λάβει ξεχωριστές εγκρίσεις από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Συσκευών FDA για κάθε μία από τις περιοχές όπου εφαρμόζεται: κοιλιά, πλαϊνά μέσης (flanks), μηροί, μπράτσα, πλάτη, περιοχή κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο) και κάτω από τη σιαγόνα (below the jawline fat), ψευδογυναικομαστία, αλλά και στα παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll) και γύρω από το σουτιέν (bra fat), που απασχολούν τις γυναίκες.

"Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης CoolSculpting® είναι θεαματικά. Επιτυγχάνουμε σημαντική μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας, με αποτέλεσμα το σώμα να δείχνει πιο αρμονικό, τα ρούχα να εφαρμόζουν καλύτερα  και φυσικά να αλλάζει όλη η ψυχολογία! Με την κρυολιπόλυση, βοηθάμε επίσης να φανεί το αποτέλεσμα της έντονης άσκησης που κάνουν πολλοί άντρες, αλλά και γυναίκες, και το οποίο δεν φαίνεται ακριβώς επειδή κρύβεται κάτω από λίγα εκατοστά στρώματος λίπους", τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

Πότε είναι η ιδανική περίοδος για κρυολιπόλυση;

Από ό,τι φαίνεται, κάθε περίοδος είναι κατάλληλη για κρυολιπόλυση, αφού η μέθοδος είναι σύντομη, δεν έχει παρενέργειες και επιτρέπει άμεση επιστροφή στην εργασία. "Δεν υπάρχει κάποια περίοδος που ενδείκνυται περισσότερο. Η ανάγκη για ένα τέλειο σώμα υπάρχει όλον τον χρόνο και η απόκτησή του απολαμβάνεται όλον τον χρόνο. Απλά, η επιθυμία γίνεται συνήθως εντονότερη εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών. Επομένως, η περίοδος λίγο πριν το καλοκαίρι είναι ιδανική υπ’ αυτήν την έννοια, αφού το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης χρειάζεται περίπου 2-3 μήνες για να γίνει ορατό. Από κει και πέρα όμως, εγώ είμαι της άποψης "the sooner, the better” όταν κάποιος θέλει και μπορεί να αισθανθεί άνετα με το σώμα του", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς.

Κρυολιπόλυση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.