5+1 τρόποι για εύκολο κέρδος στο ίντερνετ

Αν ψάχνεις για εύκολο χρήμα, ξέρουμε πού θα το βρεις.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 01 Φεβρουαρίου 2023

Το εύκολο χρήμα, πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία, είναι κάτι που μάλλον όλοι, κάποια στιγμή στη ζωή μας, το έχουμε ονειρευτεί. Είτε για να μας επιτρέψει να μη χρειαστεί να δουλέψουμε ποτέ ξανά στη ζωή μας, είτε απλώς για να μας ξελασπώσει σε μια ζόρικη οικονομικά περίοδο, μέχρι να μπορέσουμε και πάλι να τα βγάλουμε πέρα με τον μισθό μας. Αντί να το περιμένουμε, όμως, να μας έρθει ουρανοκατέβατο, π.χ. κερδίζοντας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, είναι πιο σοφό να το αναζητήσουμε μέσω ίντερνετ. Ας δούμε πώς ακριβώς.

Πούλα ό,τι δεν χρησιμοποιείς πια

Με τις αγοραπωλησίες ρούχων από δεύτερο χέρι να ακμάζουν, ένας τρόπος για να βγάλεις εύκολα χρήματα είναι να πουλήσεις τα ρούχα που δεν φοράς πια, όπως και άλλα υπάρχοντά σου, μέσω sites ή apps όπως τα Vinted, eBay, Subito και Depop.

Κάνε online επενδύσεις

Εδώ το χρήμα έρχεται εύκολα υπό δύο προϋποθέσεις: Το να έχεις ήδη κάποιο κεφάλαιο να επενδύσεις και τη δυνατότητα να πληρώνεις κάποιον σύμβουλο για να σε καθοδηγεί ως προς το πού αξίζει να βάλεις τα χρήματά σου. Αν δεν ισχύει η πρώτη προϋπόθεση το ξεχνάς τελείως, ενώ αν δεν θέλεις να έχεις συμβούλους γιατί έχεις εσύ τις γνώσεις, θα πρέπει να το δεις ως full-time job, κάτι που απαιτεί κόπο.

EASY MONEY CONCEPTiStock

Πάρε μέρος σε επί πληρωμή έρευνες

Μην περιμένεις να βγάλεις μια περιουσία συμπληρώνοντας ερωτηματολόγια, παρ' όλα αυτά, αν το ψάξεις και αφιερώσεις χρόνο, μπορείς να κερδίσεις ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Γίνε οδηγός Uber

Αν το αυτοκίνητό σου τηρεί τις προδιαγραφές της Uber, δεν χάνεις τίποτα να γίνεις άμεσα συνεργάτης της και να τη δεις part-time ταξιτζής, όχι από την άνεση του καναπέ σου, αλλά από αυτή του αυτοκινήτου σου.

Γίνε τηλεργάτης

Αν το πάθος σου είναι π.χ. το γράψιμο, τα social media, ο προγραμματισμός ή η δημιουργία περιεχομένου, μπορείς άνετα να το κάνεις επάγγελμα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μέρα σε ένα γραφείο. Θα βγάζεις, μεν, χρήμα κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί, αλλά σε καμία περίπτωση μη νομίζεις ότι θα είναι σαν να δουλεύεις στου Ξαπλώπουλου.

Άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Η σεξεργασία είναι εργασία και το OnlyFans αποτελεί μια πλατφόρμα που ο κάθε δημιουργός περιεχομένου μπορεί να στέλνει πριβέ και εξατομικευμένο περιεχόμενο στους fans του, επί πληρωμή. Το να πετύχεις στο OnlyFans, όμως, δεν είναι πάντα εύκολο - συνήθως απαιτεί σκληρή δουλειά.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.