
Hono&Lulu: Με εξωτικό αέρα στις Σπέτσες
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Παλιό Λιμάνι υποδέχεται το ξεχωριστό bar resto.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών φιλοξενεί το Hono&Lulu. Φέρνοντας τροπικό αέρα στο νησί, το εξωτικό σκηνικό του bar-εστιατορίου επιστρέφει στην ειδυλλιακή μαρίνα με απώτερο σκοπό να χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

Ο σεφ Παναγιώτης Ζώκος -για πολλούς ένας από τους πιο χαρισματικούς masters στις κοπές κρεάτων- μεγαλουργεί μαγειρικά σερβίροντας μια δημιουργική εκδοχή Μεσογειακού comfort food, με πιάτα όπως το σεβίτσε από ψάρι ημέρας με γάλα τίγρης, το στήθος κοτόπουλου με πουρέ καρότο και φρέσκο ψητό κρεμμύδι αλλά και κλασικές αξίες σαν την πικάνια και το Rib-Eye να είναι προτάσεις που δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Το φαγητό πλαισιώνεται και ενισχύεται με μία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λίστα κρασιών αλλά και cocktails εμπνευσμένα από την tiki κουλτούρα: Είτε πρόκειται για το παραδοσιακό Mai Tai είτε για το ανατρεπτικό Tropical Bowl, επιβεβαιώνεται η θαυμάσια δουλειά του Σπύρου Κερκύρα που έχει επιμεληθεί τη λίστα.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η ατμόσφαιρα του Hono&Lulu θα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική χάρη στα live performances του μοναδικού DOMINO, ώστε κάθε βραδιά να μεταμορφώνεται σε ένα έξοχο καλοκαιρινό πάρτι.

Info
Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες
Τηλ. 6987 557721
hono-lulu.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες