Το Baba Au Rum μόλις λάνσαρε το cool e-shop του

Ένα cocktail theme ηλεκτρονικό κατάστημα για κάθε aficionado της κουλτούρας του ποτού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Νοεμβρίου 2020

Ήταν τέλη Μαρτίου του 2009, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πεζόδρομο της Κλειτίου και τον αριθμό 6, το Baba Au Rum. Περισσότερα από 10 χρόνια μετά θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά μπαρ όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και σε διεθνές επίπεδο, κάτι που μαρτυρά και η επί χρόνια παρουσία του στη λίστα με τα 50 κορυφαία του πλανήτη (World's 50 Best Bars). 

O -ιδιοκτήτης και head bartender- Θάνος Προυναρούς κατάφερε να διαμορφώσει έναν ιδιαίτερο χώρο με έντονα τα tiki στοιχεία, με τη γενικότερη φιλοσοφία του ωστόσο να μην περιορίζεται αποκλειστικά σε αυτά. Περιττό δε, να αναφέρουμε τα εξαιρετικά cocktails και τις ωραίες μουσικές.

Αυτή τη φορά, το Baba Au Rum παρουσιάζει το επόμενο project του, που σχετίζεται με το κομμάτι του merchandise, με απώτερο σκοπό η ατμόσφαιρα και η αίσθηση του -κλειστού αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας του Covid-19- μπαρ να μεταφερθούν τόσο στον προσωπικό σου χώρο όσο και στο στυλ σου.

Το Baba Au Rum μόλις λάνσαρε το cool e-shop του
BABA AU RUM E SHOP 1
BABA AU RUM E SHOP 2

Στο επίσημο e-shop του λοιπόν, μπορεί κάποιος να βρει επιλογές από το cocktail clothing brand του Baba Au Rum, με Τ-shirts, hoodies, κάλτσες και άλλα ρούχα, αλλά και ένα cocktail concept κατάστημα με branded tiki mugs, καρφίτσες, βιβλία, note books, κάδρα, ποτά και πολλά ακόμη cocktail paraphernalia. 

BABA AU RUM E SHOP 3
BABA AU RUM E SHOP 5

Info

Ρίξε μία ματιά στο babaaurum.com/shop και προετοιμάσου για προσφορές και εκπλήξεις.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Cocktails