Suntan: Ένα αντισυμβατικό nostalgia cocktail bar στην Τήνο

80s classics ποτά, funky διάθεση και ένας θαυμάσιος χώρος στο Φαλατάδο.

Άρωμα αντηλιακού απλώνεται στον Φαλατάδο της Τήνου. Μέσα από το πρίσμα της 80s culture ο Σωτήρης Λυκίδης, ο Χρήστος Καλλιάνης και η Μυρσίνη Σπανέλη οραματίζονται να μοιραστούν με τους λάτρεις της Τήνου μια ιδιαίτερη εμπειρία σε ένα αντισυμβατικό nostalgia cocktail bar.

Μετά την επίσκεψη στο σεληνιακό τοπίο του Βόλακα και τις βόλτες στα πανέμορφα στενά του Φαλατάδου, το Suntan αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για ένα must-try brunch και single origin espresso που ψήνεται μονάχα για αυτό.

Suntan: Ένα αντισυμβατικό nostalgia cocktail bar στην Τήνο

Ένα διαφορετικό μενού εξελιγμένου street food, μπολιασμένο με τοπικά προϊόντα, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ένα παρεΐστικο after-beach dinner. Συνεχίζοντας την εξύμνηση των 80s, θεματικά γλυκά θα ξυπνήσουν τις αναμνήσεις σου και πιθανότατα θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα στο Suntan Food to-share menu.

ΜΠΑΡ SUNTAN ΤΗΝΟΣ 2

Η μαύρη σελίδα στην εποχή των cocktails γίνεται το ορόσημο του Suntan: Η οραματίστρια του concept, Μυρσίνη Σπανέλη ανασκευάζει τα 80s classics με τη βοήθεια της hero barlady Κατερίνας Αναγνώστου.

Μέσα από νέες τεχνικές το Long Island Iced Tea, το Sex on the Beach και το Woo Woo σε προσκαλούν να φτιάξεις νέες ιστορίες με ένα ποτήρι στο χέρι.

ΜΠΑΡ SUNTAN ΤΗΝΟΣ 1
ΜΠΑΡ SUNTAN ΤΗΝΟΣ 3
ΜΠΑΡ SUNTAN ΤΗΝΟΣ 4

Sunset rooftop, παστέλ, τηνιακοί βόλτοι και θρυλικοί ήρωες των 80s συνδυάζονται από την killer interior designer Δήμητρα Παπαδοπούλου, την ίδια στιγμή που παλιοί και νέοι ήχοι σε μεταφέρουν σε ένα εναλλακτικό, θερινό και σίγουρα διασκεδαστικό σύμπαν.

 


Info

Φαλατάδος, Τήνος
Τηλ. 6936 997741
Facebook: Suntan Cocktails & Food to-share
Instagram: suntan_tinos

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.