Υπάρχει ένα χάρτης με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Ο διαδραστικός χάρτης του Tales of the Cocktail σε καθοδηγεί στις κορυφαίες μπάρες του πλανήτη.

Θα ήθελες να γνωρίζεις πού ακριβώς βρίσκονται 900+ από τα καλύτερα μπαρ που σερβίρουν στον μάταιο τούτο κόσμο; Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε το Tales of the Cocktail φροντίζει να τα συγκεντρώσει σε έναν διαδραστικό διαδικτυακό χάρτη, για να γνωρίζεις πού θα πιεις ένα ποτό της προκοπής, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής σου κατάστασης τη στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές. 

Ένα χρήσιμο εργαλείο για bar aficionados

Στο πλαίσιο της 15ης ετήσιας απονομής των Tales Spirited Awards, ο δημοφιλής οργανισμός από τη Νέα Ορλεάνη που μετρά 19 χρόνια ενασχόλησης στο σύμπαν του ποτού και των μπαρ, παρουσίασε τον συγκεκριμένο χάρτη, ο οποίος θα ανανεώνεται κάθε έτος.

> Διάβασε ακόμη: Οι 100 σημαντικότεροι άνθρωποι από τον κόσμο των μπαρ για το 2021

Σε αυτόν μπορείς να περιηγηθείς οπουδήποτε στον πλανήτη, αναζητώντας τα καλύτερα μπαρ κάθε χώρας, όπως αυτά προκύπτουν από την ετυμηγορία των ειδικών. Σκοπός είναι να εκπαιδευτεί το κοινό και να στηριχθούν οι εκάστοτε bar communities, ειδικά μετά το πλήγμα που επέφερε στον κλάδο η πανδημία.

Από τη δυτική ακτή των ΗΠΑ μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία μέχρι την Αργεντινή, ο χάρτης συγκεντρώνει όλα εκείνα τα spots που κάθε πραγματικός φίλος του ποτού οφείλει να επισκεφθεί - ή τουλάχιστον να προσπαθήσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Clumsies (@the_clumsies)

Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και 4 εκπρόσωποι της αθηναϊκής σκηνής. Πρόκειται για τα Baba Au Rum, The Clumsies, Barro Negro, Odori, ενώ και η Κύπρος έχει το δικό της μπαρ σε αυτά (Lost + Found Drinkery).

Υπάρχει ένα χάρτης με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου
ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 1

Μπορείς να ψάξεις στον χάρτη εδώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.