363 Bar by Baba Au Rum: Από την Κλειτίου στην Καλντέρα

Το εμβληματικό ελληνικό μπαρ εγκαινιάζει το fine drinking στο Grace Hotel και σε μία από τις πιο δημοφιλείς των Κυκλάδων.

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, την Παρασκευή 15 Απριλίου, θα ανοίξει τις πόρτες του σηματοδοτώντας την αρχή ενός μοναδικού καλοκαιριού, μαζί ασφαλώς με τον Θάνο Προυναρού και την ομάδα του Baba Au Rum, που μας συστήνουν το 363 Bar by Baba Au Rum, επαναπροσδιορίζοντας το fine drinking στη Σαντορίνη. 

Από την Κλειτίου στην Καλντέρα

Ήταν τέλη Μαρτίου του 2009, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πεζόδρομο της Κλειτίου και τον αριθμό 6 το Baba Au Rum. 13 χρόνια μετά θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά μπαρ όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και σε διεθνές επίπεδο, κάτι που μαρτυρά και η επί χρόνια παρουσία του στη λίστα με τα 50 κορυφαία του πλανήτη (World's 50 Best Bars). 

363 Bar by Baba Au Rum: Από την Κλειτίου στην Καλντέρα

Από την πρώτη στιγμή, έγινε κάτι παραπάνω από εμφανής η αγάπη του για τα ποιοτικά cocktails και η μαγεία που αναδύεται μέσα από το πάντρεμα φίνων αποσταγμάτων με εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά και βότανα, από κάθε γωνιά του κόσμου. Πλέον, το εμβληματικό ελληνικό μπαρ ετοιμάζεται για μία ακόμη ηχηρή συνεργασία.

BABA AU RUM ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου ταξιδεύει για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν στη Σαντορίνη για να απογειώσει τις βραδιές στην Καλντέρα με τα premium cocktails που επιμελείται ο connoisseur του είδους Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του, προσφέροντάς ξεχωριστές εμπειρίες σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Κυκλάδων.

BABA AU RUM ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 4

Η πιο πολυαναμενόμενη άφιξη μπαρ στο νησί έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εμπειρία στο ξενοδοχείο και να "παντρέψει” την τεχνογνωσία με τις τοπικές πρώτες ύλες δημιουργώντας μια πανδαισία γεύσης συμπυκνωμένη σε ένα ποτήρι. Cocktails με άρωμα Σαντορίνης όπως το Santorini Mule ή ακόμα και μίξεις με premium ετικέτες όπως το Spicy Baba με παλαιωμένο ρούμι από την Καραϊβική αναμένεται να συζητηθούν.  

BABA AU RUM ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 3

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το 363 Bar by Baba Au Rum και όλη την ομάδα που μας ακολουθεί σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Στόχος μου είναι πάντα η εξέλιξη κι αυτή η συνεργασία αποτελεί πρόκληση, καθώς θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα στη bar σκηνή της Σαντορίνης, ένα νησί έμπνευση. Ανυπομονώ πραγματικά να υποδεχτούμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο” αναφέρει σχετικά με τη νέα συνεργασία ο Θάνος Προυναρούς, μιλώντας για το 363 Bar by Baba Au Rum 

Στην Καλντέρα της Σαντορίνης, το Grace Hotel, το μοναδικό μέλος της Auberge Resorts Collection στην Ευρώπη, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες του στη ασύγκριτη ομορφιά του νησιού χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Η πολυτέλεια συναντά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Σαντορίνης σε ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο οίκημα που αποτελείται από κομψές σουίτες και βίλες με εντυπωσιακή θέα στον επιβλητικό Σκάρο. Η γαστρονομία είναι επίσης πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, καθώς ο Λευτέρης Λαζάρου σαλπάρει στο νησί με το Varoulko Santorini

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.